Windows 10 – un Sistem de Operare bazat pe spionarea utilizatorilor dus catre perfectiune ! Protejati-va de programele spion cu ajutorul antivirusilor avansati in combaterea programelor de spionaj (Spyware) !

by Incepand cu 29 iulie 2015, Corporatia Microsoft, condusa de infamul miliardar, Bil Gates, a prezentat noul Windows numit Windows 10, pe care acestia il considera “imbunatatit din toate punctele de vedere”. In “toate punctele de vedere” intra si programele de tip spion (n.tr. Spyware), care au rolul de a […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Incepand cu 29 iulie 2015, Corporatia Microsoft, condusa de infamul miliardar, Bil Gates, a prezentat noul Windows numit Windows 10, pe care acestia il considera “imbunatatit din toate punctele de vedere”.

Windows 10 spioneaza

In “toate punctele de vedere” intra si programele de tip spion (n.tr. Spyware), care au rolul de a colecta informatii si de a le trimite Serviciilor Secrete, nu degeaba NSA a fost implicata in cel mai mare scandal de spionaj din istorie, odata cu dezertarea lui Edward Snowden si prezentarea de catre acesta a multor documente clasificate, din care a reiesit ca cetatenii americani erau si sunt spionati in masa, fiind considerati “potentiali teroristi”.


Fostul sef al FBI-ului, pe Departamentul din Los Angeles, Ted Gunderson a explica ca, “lupta impotriva terorismului este o lupta impotriva libertatilor civile ale oamenilor” si observam cat se poate de clar acest aspect dupa cum acestia au facut legi neconstitutionale de tip Big Brother.

Publicatia britanica The Independent[1] a publicat un articol unde explica cum Windows 10 spioneaza utilizatorii. Termenii si Conditiile devin cat se poate de abuzive cu utilizatorii, spunandu-le ca, “cei ce vor accesa aplicatii sau e-mail-uri isi dau acceptul pentru a avea acces la datele lor personale”.


Acestia sustin ca, este nevoie de aceasta metoda invocandu-se drept pretext, “organele de drept”, “prevenirea spam-ului, mentinerea securitatii retelei, pretejarea drepturilor sau proprietatea lor”. O serie de pretexte care, in realitate, incalca in mod deliberat intimitatea cetatenilor.

Dezactivarea aplicatiei Cortana – recomandata de specialisti !

Microsoft sustine ca va pastra informatii despre comportamentul utilizatorilor sub pretextul “imbunatatirii serviciilor oferite”. Specialistii IT in protectia impotriva spionajului informatic recomanda dezactivarea aplicatiei Cortana – acel asistent personal, care are rolul de “a ajuta” utilizatorii Microsoft pentru a se obisnui cu Sistemul de Operare, fie ca vorbim de cel rulat pe tablete, smarthphone-uri sau computere.

Dezvoltatorii de publicitate au acces la datele utilizatorului !

Potrivit publicatiei Tech Worm[2], Windows 10 genereaza un ID (cod) unic de publicitate pentru fiecare utilizator in parte, de pe fiecare dispozitiv. Aceste coduri colecteaza informatii despre activitatile desfasurate de utilizatori, in baza unor algoritmi informatici, pe care le expediaza dezvoltatorilor de publicitate, pentru ca acestea sa va “serveasca” continut publicitar, potrivit informatiilor colectate de la utilizatori.

Noi va recomandam serviciile Bitdefender Total Security 2015, pentru a beneficia de o protectie maxima, antivirusul fiind dezvoltat de mintea inteligenta a informaticienilor romani si premiat la nivel mondial datorita capacitatii sale, prin care ofera securitate maxima utilizatorilor.

Produsul il puteti achizitiona de aici -> http://profitshare.ro/l/1950149.

SURSE

1. http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/windows-10-spying-how-to-opt-out-of-microsofts-intrusive-terms-of-use-10432300.html

2. http://www.techworm.net/2015/07/by-downloading-windows-10-you-are-allowing-microsoft-to-spy-on-you.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

ONU cere oprirea activităților de colonizare derulate de Israel în Cisiordania
Amnesty International: Guvernele din Europa sunt acuzate că au folosit atentatele de la Paris drept pretext pentru invadarea vieții private și interzicerea libertății de exprimare
Conferința globaliștilor de la Davos, Elveția - globaliștii speră ca Președintele Chinei, Xi Jinping, să oprească ascensiunea naționalismului și să salveze globalizarea
Tehnologia 5G pune în pericol întregul mediu natural
Putin îl ironizează pe secretarul de stat american: frecventează "anturaje proaste", trebuie să "revină pe drumul cel bun"
Președintele SUA, Donald Trump, ar dori să-l demită pe șeful Băncii Federale de Rezerve a SUA, fiind enervat de decizia instituției de a crește rata dobânzii. Banca Federală de Rezerve a SUA este o bancă privată, creată în 1913, care împrumută cu bani Guvernul SUA
"În căutarea lui Dory". Pentru prima dată, Disney introduce un cuplu gay în desenele animate. Bonus: Un moment transgender: o rândunică de mare devine din "el" o "ea"
Profesor de la Academia Militară americană West Point (SUA): "Profesorii de Drept care critică tacticile SUA împotriva terorismului comit un act de trădare în sprijinul inamicului, și atât ei cât și școlile de drept care îi angajează ar trebui să fie considerate 'obiective legale'"
10 dovezi care arată că lumea este condusă de către Iluminați după concepte sataniste
Austria: Protest al globaliștilor împotriva naționaliștilor
Președintele Lituaniei a fost învinuit de slugărnicie în raport cu interesele americane în Europa
Serviciile secrete din SUA nu sunt de acord cu declasificarea dosarelor asasinării Președintelui John Fitzgerald Kennedy
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro