Windows 10 – un Sistem de Operare bazat pe spionarea utilizatorilor dus catre perfectiune ! Protejati-va de programele spion cu ajutorul antivirusilor avansati in combaterea programelor de spionaj (Spyware) !

by Incepand cu 29 iulie 2015, Corporatia Microsoft, condusa de infamul miliardar, Bil Gates, a prezentat noul Windows numit Windows 10, pe care acestia il considera “imbunatatit din toate punctele de vedere”. In “toate punctele de vedere” intra si programele de tip spion (n.tr. Spyware), care au rolul de a […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Incepand cu 29 iulie 2015, Corporatia Microsoft, condusa de infamul miliardar, Bil Gates, a prezentat noul Windows numit Windows 10, pe care acestia il considera “imbunatatit din toate punctele de vedere”.

Windows 10 spioneaza

In “toate punctele de vedere” intra si programele de tip spion (n.tr. Spyware), care au rolul de a colecta informatii si de a le trimite Serviciilor Secrete, nu degeaba NSA a fost implicata in cel mai mare scandal de spionaj din istorie, odata cu dezertarea lui Edward Snowden si prezentarea de catre acesta a multor documente clasificate, din care a reiesit ca cetatenii americani erau si sunt spionati in masa, fiind considerati “potentiali teroristi”.


Fostul sef al FBI-ului, pe Departamentul din Los Angeles, Ted Gunderson a explica ca, “lupta impotriva terorismului este o lupta impotriva libertatilor civile ale oamenilor” si observam cat se poate de clar acest aspect dupa cum acestia au facut legi neconstitutionale de tip Big Brother.

Publicatia britanica The Independent[1] a publicat un articol unde explica cum Windows 10 spioneaza utilizatorii. Termenii si Conditiile devin cat se poate de abuzive cu utilizatorii, spunandu-le ca, “cei ce vor accesa aplicatii sau e-mail-uri isi dau acceptul pentru a avea acces la datele lor personale”.


Acestia sustin ca, este nevoie de aceasta metoda invocandu-se drept pretext, “organele de drept”, “prevenirea spam-ului, mentinerea securitatii retelei, pretejarea drepturilor sau proprietatea lor”. O serie de pretexte care, in realitate, incalca in mod deliberat intimitatea cetatenilor.

Dezactivarea aplicatiei Cortana – recomandata de specialisti !

Microsoft sustine ca va pastra informatii despre comportamentul utilizatorilor sub pretextul “imbunatatirii serviciilor oferite”. Specialistii IT in protectia impotriva spionajului informatic recomanda dezactivarea aplicatiei Cortana – acel asistent personal, care are rolul de “a ajuta” utilizatorii Microsoft pentru a se obisnui cu Sistemul de Operare, fie ca vorbim de cel rulat pe tablete, smarthphone-uri sau computere.

Dezvoltatorii de publicitate au acces la datele utilizatorului !

Potrivit publicatiei Tech Worm[2], Windows 10 genereaza un ID (cod) unic de publicitate pentru fiecare utilizator in parte, de pe fiecare dispozitiv. Aceste coduri colecteaza informatii despre activitatile desfasurate de utilizatori, in baza unor algoritmi informatici, pe care le expediaza dezvoltatorilor de publicitate, pentru ca acestea sa va “serveasca” continut publicitar, potrivit informatiilor colectate de la utilizatori.

Noi va recomandam serviciile Bitdefender Total Security 2015, pentru a beneficia de o protectie maxima, antivirusul fiind dezvoltat de mintea inteligenta a informaticienilor romani si premiat la nivel mondial datorita capacitatii sale, prin care ofera securitate maxima utilizatorilor.

Produsul il puteti achizitiona de aici -> http://profitshare.ro/l/1950149.

SURSE

1. http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/windows-10-spying-how-to-opt-out-of-microsofts-intrusive-terms-of-use-10432300.html

2. http://www.techworm.net/2015/07/by-downloading-windows-10-you-are-allowing-microsoft-to-spy-on-you.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Legea “Patriot Act” – cea care permite autoritatilor americane sa-si trateze cetatenii drept “teroristi”! Acestia putand sa le perchezitioneze locuintele fara mandat, sa-i aresteze, sa-i priveze de dreptul la avocat, sa-i intercepteze, totul in baza suspiciunii ca pot fi “teroristi”! Prosteala cu terorismul are un singur scop: restrangerea libertatilor cetatenesti! Legea a si fost declarata neconstitutionala si periculoasa!
Fundatia "Bil Gates" va scoate pe piata microcipuri contraceptive pentru oameni ! Inca o metoda pentru a controla oamenilor, sub un pretext "frumos" !
Hackerii VandaSec: "Adrese IP din guvernul britanic folosite de catre teroristii ISIS"
Codex Alimentarius, Henry Kissinger, "Memorandumul 200" și "Criza Alimentară" - planul Iluminaților de a reduce populația Planetei cu 90%
Francmasoneria a susţinut instalarea regimurilor comuniste în întreaga lume
Tuneluri verticale înalte cât Turnul Eiffel au fost descoperite în Antarctica!
Julian Assange: "Agențiile de informații l-au forțat pe Trump să-și schimbe strategia față de Rusia". Care au fost factorii-cheie ai acestei schimbări
Înaltul comisar ONU pentru drepturile omului cere încetarea ocupaţiei israeliene
Consecințele tragice ale corectitudinii politice
Kennedy a fost omorât de şoferul limuzinei sale
NATO le explică sârbilor că în 1999 le-a vrut binele. Stoltenberg: V-am bombardat pentru a vă salva!
Uniunea Europeană a reaprobat utilizarea erbicidului pe bază de glifosat produs de Monsanto. Evaluatorii au înlăturat avertismentele privind pericolele pe care le implică
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro