Wireless-ul (Wi-Fi) dauneaza grav sanatatii! Plantele nu cresc daca sint puse intr-o incapere unde exista router Wi-Fi! Frecventa unui router este de 5 GHz, dubla decat a unui cuptor cu microunde!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Am ajuns din nou la ceea ce o numesc “bombardamentul energetic”. Nu este deloc exagerata aceasta sintagma, deoarece ea reflecta cat se poate de mult adevarul. Asa cum spunea si evreul, sionist de rang inalt, membru strateg al Iluminatilor, care face parte din Comisia Trilaterala, Zbigniew Brzezinski, despre “Era Tehnotronica” in care dezvaluia planul Elitei Mondiale de a controla inca de la nastere si pana la moarte fiecare individ de pe aceasta Planeta. Acesta a scris si o carte numit “Out of Control” unde recunoaste aceste lucruri.

Mai multe despre ce afirma acest ticalos puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/zbigniew-brzezinski-evreul-strateg-al-iluminatilor-sustine-ca-noua-ordine-mondiala-are-mari-probleme-in-a-se-infiinta-datorita-oamenilor-care-se-opun-globalizarii.


Niciodata sa nu stati dezbracat cu laptop-ul pe voi, mai ales in zona organelor genitale, caci Wi-Fi-ul o sa va distruga testiculele. Valabil si pentru femei!

Scriam la data de 5 noiembrie 2013, despre pericolul care il reprezinta tocmai castile Bluetooth, mai ales cele din Clasa I, care au o frecventa de afecteaza structura neuronilor din creier, mult mai mult decat ar face-o simpla vorbire la telefon. Asta nu inseamna ca neg efectele binecunoscute ale unei convorbiri la telefon, dar macar nu vei tine telefonul lipit de ureche aproape tot timpul, asa cum se intampla cu casca bluetooth. Cel mai bine ati utiliza castile normale cu fir.

Mai multe despre pericolul din castile Bluetooth am scris aici -> http://www.fara-secrete.ro/castile-bluetooth-extrem-de-periculoase-pentru-creier-din-cauza-radiatiilor-undelor-electromagnetice.


Acum vreau sa citez de pe site-ul efemeride.ro despre cat de periculos este sistemul wirelees, fiind facut intr-o asa maniera sa fie periculos:

Dezvoltarea tehnologică nu înseamnă doar facilitarea vieții umane, ci și aportul unei serii se lucruri negative în viața de zi cu zi. Dacă privim în jurul nostru nu o să vedem câmpurile electromagnetice, create de undele folosite de telecomunicațiile moderne, de care suntem înconjurați, dar există o certitudine că acestea pun în pericol sănătatea umană.

În urma studiilor efectuate, specialiștii au ajuns la concluzia că telefoanele mobile, routerele wi-fi, monitoarele, păturile electrice și multe alte asemenea dispozitive nu fac altceva decât să pună sănătatea umană în pericol. Mai mult de atât, pericolul constă în capacitatea acestor câmpuri electromagnetice de a modifica ireversibil structura ADN și crearea unor maladii noi.

Dr. Martin Blank, cercetător în cadrul Universității Columbia, a studiat efectele radiațiilor electromagnetice emise de clasicele routere wireless. Acesta susţine că există foarte puține dovezi acceptate că un astfel de aparat poate deveni inamicul sănătății omului, dar nu trebuie să uităm că semnalele wi-fi folosesc unde radio de foarte joasă intensitate, de 100.000 de ori mai puternice decât ale unui cuptor cu microunde.

Stând într-un loc în care există un router wireless care funcționează permanent, procesele celulare sunt grav afectate și câmpul electromagnetic generat are capacitatea de a modifica structura ADN. Acest fapt se poate răsfrânge asupra moștenitorilor pentru că încă nu s-a dovedit din punct de vedere științific că efectul este imediat.

Conform recomandărilor oferite de Organizația Mondială a Sănătății nivelul maximum acceptat de radiații care pot exista într-o casă este de doar 3-4 milliGauss. Conform statisticilor, casele moderne, echipate cu numeroase aparate moderne pot emite un nivel al radiațiilor și de 10 ori mai mare decât cel admis.

Iată care sunt cele mai comune simptome ale radiațiilor câmpului electromagnetic:

– alergii

– insomnii

– transpirații nocturne

– palpitații

– dureri musculare și articulare

– oboseală acută

– dureri de cap și iritabilitate

– probleme de memorie și incapacitatea de concentrare”[1]

Plantele nu cresc lângă un router Wi-Fi !!!

“In Danemarca, 5 eleve din clasa a noua, au realizat un experiment simplu, in care au plasat 6 farfurii cu seminte de Lepidium Sativum (creson) langa un router Wi-Fi, si alte 6 departe de router, in alta camera. Rezultatele au aratat ca semintele aflate in apropierea routerului (care emitea radiatii electromagnetice in mod continuu, non-stop) nu au germinat deloc, fiind moarte, in timp ce setul de referinta aflat in alta camera a germinat, dand nastere unor plante perfect sanatoase si normale.

Elevele au pornit de la observatia ca, atunci cand seara adorm cu telefonul mobil langa cap, a doua zi au dificultatii de concentrare, fapt ce le-a determinat sa realizeze un experiment care sa arate nocivitatea radiatiilor electromagnetice similare unui telefon mobil. Detalii  în continuare:

Fetele au castigat un proiect scolar cu acest experiment iar comunitatea stiintifica va aprofunda problema.

Concluzie:

Acest fapt ar trebui să dea serios de gandit referitor la nocivitatea radiatiilor electromagnetice la care suntem supusi zilnic din diverse surse: Wi-Fi, antene de telefonie, telefoane mobile GSM, tablete, cuptoare cu microunde etc.

Poate ca datorita acestui experiment simplu, dar elocvent, se vor trezi si acei oameni care folosesc (doar pentru că e mai comod) routere wireless şi poate se vor trezi şi acei parinti care cumpara telefoane mobile si tablete copiilor lor inca de mici si apoi ii lasa sa se joace cu ele.”[2]

Frecventa unui router mult mai mare decat a unui cuptor cu microunde!

Desi o parte dintre oameni au inteles cat de periculos este cuptorul cu microunde, unde daca pui o planta este imediat distrusa, acum trebuie sa vedem si in ce game de frecvente functioneaza aceste dispozitive si sa facem o comparatie intre ele.  Cu cat frecventa emisa este mai mare cu atat lungimea de unda este mai mica. Microundele se situeaza intre frecvente cuprinse intre 300 – 300000 MHz. Un cuptor cu microunde clasic, asa cum au destui romani (eu nu am asa ceva), are o frecventa de 2, 450 GHz, adica oscileaza de 2,45 miliarde ori pe secunda.

Ce se intampla cu aceste microunde in cuptor?Energia electrica este transformata in microunde printr-un generator(piesa principala a cuptorului) numit magnetron.Microundele se raspandesc in cuptor si se lovesc de peretii acestuia dupa care sunt reflectate, patrunzand astfel in alimente pe o adancime de aproximativ 3 cm.Actiunea lor consta in antrenarea moleculelor de apa sau de grasime pe care le contin alimentele.Miscarea foarte rapida a moleculelor creeaza frecare care la randul ei degaja caldura, facand posibila incalzirea sau prepararea alimentelor intr-un timp scurt.

Fapte și dovezi științifice

Într-un studiu publicat în 1992 de Raum & Zelt numit Studiu comparativ între mâncarea pregătită convențional și cea pregătită în cuptorul cu microunde, autorii afirmă: „O simplă ipoteză a medicinii tradiționale spune că introducerea în corpul uman de molecule și energii cu care acesta nu este obișnuit, este foarte probabil să producă mai mult rău decât bine. Mâncarea preparată la microunde conține atât molecule, cât și energii care nu sunt prezente în alimentele gătite în modul tradițional, adică la foc. Energia microundelor de la soare și stele e bazată pe curent direct. Microundele produse în mod artificial, inclusiv cele din aceste cuptoare, sunt produse prin alternarea curentului și forțează inversarea polarității de milioane de ori pe secundă în fiecare moleculă din alimentele pe care le ating. Producerea de molecule nenaturale este inevitabilă. S-a observat că amino acizii care se formează în mod natural suportă schimbări izomerice și transformări în forme toxice sub impactul produs de microundele din aceste cuptoare”.

Încercări de a ascunde adevărul

În momentul în care doctorii Hertel și Blanc și-au publicat rezultatele, autoritățile au reacționat. O organizație comerciala puternica, Asociația Elvețiana de Distribuitori de Electronice Menajere și Industriale, l-au forțat în 1992 pe președintele Tribunalului de la Sftigen, Berna, să emită un ordin împotriva celor doi doctori. În 1993, doctorul Hertel a fost condamnat pentru ” intervenirea în comerț” și i s-a interzis să publice restul rezultatelor sale. Cu toate acestea Hertel nu s-a dat bătut și s-a luptat pentru mulți ani împotriva acestei decizii. În cele din urmă, în 1998, Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Strasbourg, a inversat decizia hotărând că s-a comis un abuz împotriva lui Hertel în 1993.

Microundele ucid apa!

Apa, elementul vital al vieții, este afectat cel mai repede și în cel mai periculos fel de către microunde. Cum explicam mai devreme, apa este cea mai sensibilă la interacțiunea cu aceste unde și în consecință este afectată și denaturată în mod fatal. A fost făcut un experiment simplu: peste o sămânță ținută în vată sau în pământ se toarnă apă încălzită 2 minute într-un cuptor cu microunde. Acea sămânță nu va încolți. Este un experiment ce poate fi făcut de oricine, acasă. Concluzia: apa își pierde proprietățile dătătoare de viață. Dacă ne gândim că oamenii sunt 70% apă, ne putem imagina ce efect au aceste radiații asupra apei din interiorul nostru.
Routerele Wireless (Wi-Fi) au frecvente mult mai mari decat cuptoarele cu microunde!!!
Pentru a nu fi acuzat de minciuna, de anumiti ignoranti, voi cita dintr-un articol publicat pe un site de specialitate, numit giz.ro:
“Router wireless single band sau dual band – Routerele wireless utilizează două frecvenţe: 2.4 GHz şi 5 GHz. Routerele IEEE 802.11b şi IEEE 802.11g folosesc exclusiv frecvenţa de 2.4 GHz, în timp ce routerele IEEE 802.11n pot utiliza fie frecvenţa de 2.4 GHz, fie frecvenţa de 5 GHz.În prezent, frecvenţa de 5 GHz este mai liberă decât frecvenţa de 2.4 GHz, motiv pentru care este mai potrivită pentru utilizare intensivă, ca de exemplu pentru streaming online sau jocuri online. Dezavantajul acesteia este însă că oferă acoperire pe o distanţă mai mică decât frecvenţa de 2.4 GHz, astfel că trebuie să poziţionezi routerul cât mai bine.Routere wireless de nivel mediu – Pe măsură ce creştem pretenţiile, ajungem la routere wireless care costă în jur de 200 lei. În această categorie de preţ, una dintre cele mai bune opţiuni este un TP-LINK TD-W8960N de 220 lei care, în ciuda unui design mai puţin reuşit (părere personală), beneficiază de câteva caracteristici suplimentare de securitate care îţi pot atrage atenţia: filtrare IP, filtrare MAC său control parental. Suportă standardele IEEE 802.11 b/g/n, însă din păcate se poate conecta numai la frecvenţa de 2.4 GHz, nu şi la cea de 5 GHz.

Netgear N600 este compatibil cu standardele IEEE 802.11 b/g/n şi este dual-band, putându-se conecta atât în frecvenţa de 2.4 GHz (pentru standardele b şi g), cât şi în frecvenţa de 5 GHz (pentru standardul n), care oferă performanţe mai bune. De aceea, routerul este recomandat inclusiv pentru streaming video. De asemenea, există câteva funcţii suplimentare şi la capitolul securitate: pe lângă proitectia WEP şi WAP, există dubla-protectie firewall şi un sistem care previne atacurile de tip denial-of-service (DoS). Din păcate, preţul este pe măsură: 700 lei.”[3]

Dosarul Karolinska – dovezi socante !

“Vicepreşedintele Fundaţiei pentru Sănătate Geoambientală, Fernando Perez a afirmat că dispozitivul router wifi poate provoca insomnie şi chiar tumori.
Mai multe studii cum ar fi „Dosarul Karolinska” au arătat că minorii care locuiesc în case expuse la radiaţii electromagnetice mai mari de 300 de nanotesle, riscă de patru ori mai mult decât ceilalţi să sufere de leucemie. În acest sens, vicepreşedintele Fundaţiei pentru Sănătate Geoambientală (FSG), Fernando Perez a declarat pentru ziarul „La Razon” că radiaţiile emise de aparatele electrocasnice sunt dăunătoare pentru sănătate.

„Veiozele, radiourile deşteptătoare, telefoanele inalambice, aparatele electrocasnice sau dispozitivul router wifi sunt foarte periculoase pentru sănătate. Radiaţiile pe care le emit pot produce o serie de afecţiuni, de la insomnie sau oboseală extremă, până la boli psihosomatice şi tumori”, a declarat Fernando Perez. Una dintre soluţiile pe care le-a propus vicepreşedintele FSG este ca aceste aparate să funcţioneze cât mai puţin timp posibil. “[4]

Protectie energetica!

Avand in vedere ca intreg Universul nostru este alcatuit din energie si cuante, asa cum spunea si romanul nostru banatean Nicolae Tesla, noi pentru a putea sa ne ferim de aceste influente nefaste care ne ameninta viata, zi de zi, trebuie sa adoptam o metoda de protectie. Aceste metode sint empirice ceea ce inseamna ca ele se simt pe pielea oricarui om, cat de cunoscator sau cat de ignorant (sceptic) este cu privire la acestea.

1. Bratara de Cuprucel mai bun protector in fata Atacurilor Energetice!
Corpul uman are nevoie de mult cupru care regenereaza ADN-ul si protejeaza omul de orice boala mentinand biocampurile la nivel optim! Purtati mereu o bratara de cupru!

BRATARI DE CUPRU – DE VANZARE, PENTRU CEI CARE DORESC!

PENTRU COMENZI ACCESATI ACEST LINK -> http://www.program-afiliere.com/affiliate/affiliate.php?id=1312&group=18

Cati dintre noi nu avem cupru? Cati dintre noi nu dam valoare acestui nemetal, majoritatea punem un prêt enorm pe alt nemetal si il consideram nepretuit si anume AURUL, insa aurul ma refer la cel care este 95% disponibil pe planeta nu este bun de nimic, ci purtandu-l ca bratara, lantic nu face decat sa dezechilibreze energetic corpul uman, insa multi nu prea isi dau seama si cei care sunt atentionati nu vor sa creada asta…

“Cuprul cel sfant care ne apara de toate!!!”

Aceasta propozitie am intalnit-o la putine persoane, insa nici ele nu prea au idee cat de benefic este in realitate cupru. Cuprul are o mare legatura cu planeta Venus, adica mai exact, cuprul intra in rezonanta cu planeta Venus si automat si corpul uman cu cuprul care incarca energetic corpul uman.

Cu ce ne ajuta purtarea unei bratari de cupru?

Purtarea unei bratari de cupru nu ajuta prin faptul ca ne deschide chakrele, facandu-le si pe ele sa intre in rezonanta cu el, se stie ca omul are 7 centrii energetici de forta dispusi pe meridianul energetic central, cunoscut in medicina ca SISTEM NERVOS CENTRAL.

Pe langa faptul ca ajuta la deschiderea chakrelor care in opinia multora si chiar asa este, este cel mai important lucru, el mai ajuta si la circulatia sangelui, ma refer la cei care au probleme cu circulatia, apoi ajuta la respiratie cei care sunt fumatori sau lucreaza intr-un mediu toxic ar trebui sa poarte asaceva, apoi cel mai necunoscut este ca are efect asupra ADN-ului deschizand acele spirale inchise, in opinia mea AND-ul nu reprezind doar o parte importanta a energiei KUNDALINI, in stare fizica, adica substanta.

In afara de protectia personala, daca patul unei persoane sau casa, depinde dupa dorinta, este inconjurat cu sarma de cupru, in timpul noptii cand subconstientul devine activ, persoana este protejata, pt ca deobicei ca sa ataci energetic o persoana destul de pregatita, o poti face cand aceasta DOARME, pt ca subconstientul este activ, insa pt atacul respectiv sa nu ajunga la persoana in cauza, aceasta poate avea camera, casa sau patul in care doarme inconjurat de CUPRU.

Cum trebuie sa arate o brata de cupru?

O bratara care sa fie eficienta si care sa aiba efectul care l-am descries trebuie sa fie ovala sau rotunda niciodata, avand colturi adica patratica, pt ca in ezoterism cercul reprezinta infinitul si cercul desemenea creaza un camp energetic care este IMPENETRABIL de orice atac energetic si orice energie, motiv pt care cuprul este aruncat si vandut.

Cuprul este un oligoelement esenţial, care se găseşte în organismul uman în mici cantităţi şi este esenţial pentru sănătatea fizică şi mentală. Este studiat de foarte mult timp şi încă nu îi este apreciată complet importanţa pentru sănătatea umană.

Mai multe dovezi stiintifice despre beneficiile cuprului aflati aici -> http://www.fara-secrete.ro/cuprul-cel-mai-bun-protector-in-fata-atacurilor-energetice-corpul-uman-are-nevoie-de-mult-cupru-care-regenereaza-adn-ul-si-protejeaza-omul-de-orice-boala.

2. Vital Protect – – Tehnologia folosită de NASA pentru
amplificarea frecvenței de rezonanță a creierului

Generator de frecvență Schumann

În 1951, un cercetător german făcea o descoperire care urma să schimbe totul. Numele lui este Winfried Otto Schumann, profesor de fizică la Universitatea Tehnică din München. În ziua respectivă, el preda studenților fizica electricității, cum o sferă aflată în interiorul altei sfere poate crea tensiune electrică și implicit frecvență. Studenții întâmpinau dificultăți în a înțelege acest fenomen. Ca să îi ajute, profesorul le-a spus să-și imagineze Pământul ca fiind o sferă în interiorul altei sfere (ionosfera). Le-a făcut acest desen pe tablă și i-a rugat să calculeze tensiunea care există între ele. Nici Schumann nu cunoștea răspunsul. El însuși a început să calculeze. În cele din urmă a ajuns la frecvența de aproximativ 10 Hz. Nu îi venea să creadă că Pământul are un puls, o frecvență care se poate măsura. Deși genialul profesor era mândru de descoperirea lui, nu și-a dat seama cât de importantă era cu adevărat aceasta. Rezultatele la care a ajuns Schumann în urma calculelor sale au fost publicate pe ultimele pagini ale unui ziar științific nu prea popular sub denumirea „Rezonanța Schumann”. Au fost necesari câțiva ani și o cotitură incredibilă de destin pentru ca profesorul să realizeze adevărata valoare a propriei descoperiri.

Undele ALPHA identice cu rezonanța Schumann?

Acea turnură de destin avusese loc deja cu 30 de ani înainte prin intermediul altui om de știință german – Hans Berger. Folosind un electroencefalograf pe care el însuși îl construise, Berger a realizat prima înregistrare a frecvențelor electrice transmise de creierul uman. Inițial s-a dorit ca această descoperire să fie cunoscută cu numele celui care a făcut-o, dar Berger, fiind un om modest, a numit-o „undele Alpha”.

La scurt timp după descoperirea pe care Schumann a făcut-o, un coleg de-al lui Hans Berger, medic de profesie, a dat peste o revistă științifică, aceeași în care fusese publicat cu câțiva ani înainte articolul despre rezonanța Schumann. L-a citit de câteva ori şi a înţeles magnitudinea acelei descoperiri. Frecvența undelor Alpha înregistrate și măsurate de Hans Berger era aproape identică cu rezonanța Schumann, frecvența Pământului. Acest medic a luat imediat legătura cu Schumann şi l-a convins să continue cercetările. Alături de unul dintre studenții săi, profesorul de la Universitatea Tehnică din München a început să studieze în detaliu cum tensiunea este descărcată prin fulgere în cavitatea dintre Pământ și ionosferă. În urma calculelor făcute a ajuns la un rezultat concret. Mai exact, rezonanța Schumann era 7,83 Hz. Această descoperire a fost remarcabilă. Rezonanța Schumann avea aceeași valoare ca și undele Alpha măsurate de Hans Berger. Undele cerebrale care ne influențează creativitatea, performanțele, nivelul de stres și anxietate şi sistemul imunitar s-au dovedit a avea aceeași frecvență ca cea a Planetei noastre. Pulsul Pământului devenise însuși pulsul vieții. O coincidență?

Rezultatele suprinzătoare ale experimentului din buncăr

Un cercetător renumit de la Institutul Max Planck din Germania, Rütger Wever, a aprofundat rezultatele la care au ajuns Schumann și Hans Berger. La începutul anilor 1960, acest cercetător a condus un experiment la care au participat în mod voluntar studenți de la Institutul Max Planck care aveau o stare de sănătate foarte bună. Mai întâi a construit un buncăr subteran complet izolat și rupt de rezonanța naturală a Pământului. Acolo, participanții au stat câteva săptămâni. Rezultatele experimentului au fost cutremurătoare. Studenții au început să sufere de diverse afecțiuni fizice și psihice – dureri de cap, tulburări emoționale și stări de stres. Interesant este că atunci când în buncăr a fost introdus un generator de frecvență Schumann (în secret) tulburările studenților au dispărut complet ori s-au ameliorat foarte mult și starea lor de bine a revenit. Cercetările lui Wever au scos la iveală o conexiune uimitoare între sănătatea ființei umane și frecvența naturală a Pământului. Ulterior s-a ajuns la concluzia că rezonanța Schumann poate fi însăși condiția vieții.

Frecvența pe care sistemul nervos tinde în mod natural să funcționeze

În România, echipa de cercetare în domeniul științelor de frontieră ‒ AIM Group ‒ condusă de inginerul Eugen Bîrgăoanu produce singurul generator de frecvență Schumann din țară – VITAL PROTECT. Un studiu recent din 2012, realizat de cercetători de la Universitatea Politehnică din Odessa, Ucraina, relevă conexiunea indestructibilă care există între această frecvență de 7,83 Hz și sănătatea ființei umane. Măsurătorile efectuate de noi au scos în evidență că toate semnalele electromagnetice existente peste tot în jurul nostru produc distorsiuni majore ale formelor de undă cerebrală, cel mai evident efect (perturbarea cea mai gravă) fiind cel produs de rețeaua electrică națională (50 Hz). Cu cât o persoană este mai aproape de sursa de radiații și cu cât sursa este mai puternică, cu atât perturbarea este mai severă. Cea mai eficientă metodă de protecție s-a dovedit a fi un generator de frecvență constantă, 7,83 Hz, cu o formă de undă specifică, la care sistemul nostru nervos răspunde foarte repede. S-a demonstrat că frecvența de 7,83 Hz este cea mai potrivită, deoarece la această frecvenţă sistemul nervos uman reacționează pozitiv. Practic, pe această frecvență sistemul nervos poate ignora semnalele perturbatoare.

Dispozitivul VITAL PROTECT stimulează dezvoltarea normală și naturală a semnalelor electrice interne. Conține un generator stabil pe frecvența 7,83 Hz (controlat de un microprocesor), pe o formă de undă specifică și cu o anumită amplitudine astfel încât efectul asupra sistemului nervos să fie optim. Acest oscilator emite pe un sistem radionic de antene spiralate și cristale ce produc un vortex scalar, vortex la care sistemul nervos reacționează instantaneu. Am testat în laborator şi efectele altor metode de protecție împotriva radiațiilor nocive și dacă ar fi să redăm eficiența lor pe o scală de la 1 la 10 niciunul nu ar depăși 4,5. VITAL PROTECT s-a situat între 9,5 și 10. Vorbim aici despre evaluări și măsurători strict științifice care pot fi repetate și obiectivate.
VITAL PROTECT creşte imunitatea creierului la radiaţii

VITAL PROTECT este construit pe baza a două principii care cresc imunitatea organismelor vii la radiaţiile nocive din mediul înconjurător.

Pentru comenzi intrati aici -> http://www.aimgroup.ro/index.php/vital-protect.html?acc=aab3238922bcc25a6f606eb525ffdc56

SURSE

1. http://www.efemeride.ro/emisia-unui-router-wireless-ne-poate-modifica-structura-adn-iremediabil

2. http://www.aparatorul.md/experiment-pericolele-dispozitivelor-wi-fi-care-emit-radiatii-electromagnetice-pentru-sanatatea-umana-plantele-nu-cresc-de-la-radiatiile-unui-router-internet-wireless-wi-fi/

3. http://www.giz.ro/componente-pc/router-wireless-informatii-si-recomandari-14718/

4. http://www.adevarul.es/stiri/social/routerul-wifi-periculos-sanatate

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...