Departamentul de Informații România
1.64K subscribers
108 photos
3.14K links
Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istorie, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Site oficial: https://www.dir.org.ro
Download Telegram
to view and join the conversation
La 12 Aprilie 1989, Nicolae Ceaușescu anunța în fața Plenarei Comitetului Central, plata datoriei externe. La acea dată, România scăpase de datoria care se ridica la 21 miliarde de dolari din care 7 miliarde de dolari dobândă. Mai mult, țara noastră mai avea de recuperat 2,5 miliarde de dolari ( nu au mai fost niciodată recuperați).

În acel moment, Niculae Ceaușescu anunța un nou viitor pentru România: „Pentru prima dată în istoria sa îndelungată, România nu mai are nicio datorie externă, nu mai plătește tribut nimănui și este cu adevărat independentă și economic, și politic!”

În timpul unei conferințe organizate în Philadelphia (SUA), Martin Armstrong, fostul președinte al Princeton Econimics International Ltd., face o declarație surprinzătoare, în discuție fiind problema politicii împrumuturilor fără sfârșit după Al Doilea Razboi Mondial, promovată la nivel global:

„Singura țară care și-a plătit datoria a fost România, în anii 80. Atât. Este singura excepție pe care am găsit-o!”

13 aprilie 2018 – Banca Națională a României a anunțat că datoria externă a României a depășit 95 de miliarde de euro, cu 2 miliarde mai mult față de decembrie 2017.

La finalul anului 2019 - România înregistra o datorie de aproape 76 miliarde de euro
La sfârșitul lunii Ianuarie 2021 - datoria României a ajuns la 102 miliarde de euro.

SURSA: afla.ro
Foto: afla.ro
Operațiunea Gladio (1947-1983) – CIA, MI6 și NATO au comis atentate teroriste

„Operatiunea Gladio a fost un nume-paravan pentru sute de atentate cu bomba realizata de serviciile secrete occidentale si NATO in Italia, Europa de Vest, Orientul Mijlociu, America Latina si Asia. Din 1947 pana in 1981, presedintii italieni au recunoscut public ca Operatiunea Gladio viza uciderea de civili nevinovati, iar apoi erau invinuiti adeptii stangii si comunistii.

Pe 22 noiembrie 1990, Parlamentul European a adoptat o rezolutie care condamna activitatile Operatiunii Gladio. Fostul sef al serviciilor secrete italiene a recunoscut, de asemenea, public actiunile Operatiunii Gladio. De asemenea, fostul premier al Italiei, Giulio Andreotti a iesit public si a demascat Operatiunea Gladio. Multe alte tari au dat publicului documente legate de Gladio. Este cunoscut faptul ca atat guvernul SUA, cat si alte guverne occidentale au vizat trenuri, autobuze, scoli.

De multe ori au fost vizate autobuze scolare, stiindu-se faptul ca imaginile copiilor morti vor indigna oamenii si ii vor pregati sa renunte la libertatile lor. Un atentat cu bomba extrem de sangeros la o gara centrala din Bologna, Italia, din dimineata lui 2 august 1980 a ucis 35 de oameni si a ranit mai mult de 200, facand ca anumiti oficiali italieni sa rupa tacerea si sa inceapa dezvaluirea unei mici parti din malefica operatiune.”

https://www.dir.org.ro/operatiunea-gladio-1947-1983-cia-mi6-si-nato-au-comis-atentate-teroriste

Foto: Internet
Mai puțin decât se știa: Un studiu recent plasează rata mortalității în urma infecției cu Covid la doar 0,15 procente

"DE VLAD PÂRĂU

Un nou studiu, publicat de Prof. John P. A. Ioannidis de la Universitatea Stanford, din California, relevă că rata fatalității infecției (IFR) cu coronavirus este semnificativ mai scăzută decât au arătat anterior studiile. Potrivit lui Ioannidis, profesor la Medicină specializat în epidemiologie, virusul este mai puțin mortal decât s-a crezut până acum, având o rată a mortalității de doar 0,15%.

Studiul lui Ioannidis, publicat în the European Journal of Clinical Investigation și citat de Life Site News, a analizat datele strânse în urma a 6 „evaluări sistematice” a infecției globale cu noul coronavirus, fiecare dintre acestea ținând seama de 10-338 de studii individuale din 9-50 de țări din lume. Evaluările din raportul lui Ioannidis se fundamentează pe studii de seroprevalență, care detectează prezența anticorpilor SARS-CoV-2 (virusul care cauzează COVID-19) în serul sanguin al unei populații.

Studiile de seroprevalență diferă de statisticile naționale obișnuite privind „cazurile confirmate” în baza testelor PCR prin aceea că ele nu detectează doar urme active de SARS-CoV-2, ci prezența anticorpilor, numărând, astfel, persoanele care au fost infectate cu agentul patogen la un moment dat, dar care pot, sau nu, avea material viral activ în organismul lor la momentul testării.

Ca atare, persoanele care nu ar fi fost luate în calcul ca și cazuri pozitive prin testarea PCR - metoda discreditată folosită la numărarea zilnică a cazurilor de infectare cu Covid de către Centrele pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) din SUA sau de multe alte agenții guvernamentale de sănătate din lume - vor fi luate, însă, în calcul, în analiza de seroprevalență, care identifică răspândirea virusului în astfel de cazuri, conturând o imagine mai clară a răspândirii virale în cadrul unei populații.

În demersul său de a face o estimare proprie a ratelor de infectare, precum și a ratei fatalității infecției cu Covid, Ioannidis a subliniat importanța unei priviri de ansamblu asupra estimărilor relevante la nivel global, dat fiind că astfel de estimări „stau la baza proiecțiilor care influențează luarea deciziilor”, inclusiv politica publică. Pentru a evita „incertitudinea și generalizabilitatea neclară” ce decurg din studii individuale, Ioannidis a pornit de la șase evaluări vaste, cuprinzând numeroase țări și incluzând sute de studii.

Punând cap la cap cele șase evaluări sistematice, Ioannidis a descoperit că toate „datele de seroprevalență converg către concluzia că infecția cu SARS-CoV-2 a fost foarte larg răspândită la nivel global”, rezultând într-un IFR global de „aproximativ 0,15%, cu 1,5-2,0 miliarde de infecții până în februarie 2021.” IFR-ul calculat în studiul lui Ioannidis este o revizuire a descoperirilor lui anterioare, care indicau un procent IFR de 0,23, arătând că virusul este de 1,5 ori mai puțin mortal decât se crezuse anterior. Concret, rata revizuită a fatalității infecției (IFR) cu Covid plasează coronavirusul foarte puțin deasupra gripei, care, în general, se situează la un IFR de aproximativ 0,1%."

SURSA: activenews.ro
PE PROPRIUL RISC. Avertismentul unui imunolog american: Vaccinurile PFIZER și MODERNA ar putea cauza BOLI CRONICE PE TERMEN LUNG cu apariție peste câțiva ani. „Vaccinul ar putea fi o armă biologică chiar mai periculoasă decât infecția originală”

"Articol disponibil în română, engleză și franceză
„Există o veche zicală în medicină că "vindecarea poate fi mai rea decât boala". Expresia poate fi aplicată vaccinurilor. În lucrarea curentă, preocuparea noastră privește faptul că vaccinurile anti-Covid bazate pe tehnologia ARN au potențialul de a provoca mai multă boală decât epidemia Covid-19. (...) Vaccinul ar putea fi o armă biologică chiar mai periculoasă decât infecția originală.” - J. Bart Classen

Pe baza noilor sale cercetări publicate în „Microbiologia și bolile infecțioase”, imunologul J. Bart Classen avertizează că tehnologia ARN-mesager folosită în vaccinurile Pfizer și Moderna, ar putea crea "potențiale noi mecanisme” de apariție a efectelor adverse care ar ieși la lumină abia peste câțiva ani.

În 1999, oficialul din conducerea FDA (Administrația Alimentelor și Medicamentelor), Dr. Peter Patriarca, a susținut că avansul modern în tehnologia vaccinurilor depășește posibilitățile cercetătorilor de a identifica efectele adverse legate de vaccinare. Patriarca concluziona că acest lucru ar putea duce la rezultate neprevazute și nepredictibile post-vaccinare.

Într-un recent articol de cercetare publicat în „Microbiologia și Bolile infecțioase”, imunologul veteran J. Bart Classen a exprimat îngrijorări similare și a scris că vaccinurile Covid bazate pe ARN au potențialul de a cauza mai multe îmbolnăviri decât epidemia de Covid 19.

Timp de zeci de ani, Classen a publicat studii arătând cum vaccinarea poate să dea naștere unor boli cronice cum ar fi diabetul de tip 1 sau 2, dar nu imediat după vaccinare, ci la trei sau patru ani după.

În cel mai recent articol al său, Classen a avertizat că tehnologia ARN pe care se bazează vaccinul ar putea crea noi potențiale mecanisme de apariție a efectelor adverse care ar putea ieși la lumină abia peste câțiva ani.

Studiile lui Classen indică potențialul vaccinurilor ARN-mesager Pfizer și Moderna de a determina proteinele umane să adopte o configurație patologică, configurație asociată cu bolile neurologice cronic-degenerative.

Preocuparea lui specifică vizează bolile prionice (boli asociate cu versiuni greșite ale unor proteine normale), dar Classen indică multe mecanisme prin care vaccinurile ARN ar putea da naștere unor „multiple alte reacții adverse potențial fatale”.

Asigurarea că pacientul înțelege cu exactitate riscurile - atât riscurile cunoscute cât și cele necunoscute - este un pas important al consimțământului informat. Acest lucru este cu atât mai adevărat atunci când intervenția este experimentală și îi lipsesc date de siguranță pe termen lung, așa cum este cazul vaccinurilor anti-Covid Pfizer și Moderna. FDA a autorizat cele două vaccinuri pentru folosirea de urgență pe scara largă, după numai două luni de studii clinice.

Din păcate, nu este ceva neobișnuit în a comunica superficial riscurile. În octombrie, cercetatorii de la Universitatea New York și Tulane au declarat că informațiile oferite participanților la studiul clinic pentru coronavirus, referitoare la o problemă îngrijorătoare patogenă, au fost „suficient de ambigue’’, cu scopul de a-i determina pe pacienți să presupună că riscurile sunt „puțin probabile”.

Ar fi interesant de știut ce ar spune acei cercetători despre concluzia lui Classen: „Aprobarea unui vaccin care utilizează tehnologia ARN, fără o testare intensivă, este extrem de periculoasă”.

Cei care se gândesc la o injectare Covid, pot ignora potențialele riscuri doar pe propria lor răspundere față de pericol.

Sursa: Children's Health Defense (toate trimiterile sunt disponibile în versiunea originală, în limba engleză, mai jos)

Mulțumim pentru traducere!"

SURSA: activenews.ro