Departamentul de Informații România
5.22K subscribers
256 photos
2 videos
1 file
5.59K links
Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații.

Site oficial: https://www.dir.org.ro
Download Telegram
to view and join the conversation
Proteste pe planeta impotriva globalistilor, cei care au declansat operatiunea terorista C-19 pentru a distruge drepturile si libertatile oamenilor, cu scopul de a crea Guvernul Mondial

"Certificatul de sănătate" nu îți aduce libertățile pe care globaliștii ți le-au confiscat, sub pretextul C19. Doar lupta pentru libertate!

Ministrul Sănătății din Israel: "Pașaportul Covid este menit doar să exercite presiuni asupra celor nevaccinați pentru a se vaccina"

Ministrul israelian al Sănătății: „Nu există nicio justificare medicală sau epidemiologică pentru pașaportul Covid”. (alephnews.ro)

Urmăriți videoclipul aici -> https://www.facebook.com/497744496979498/posts/4373154536105122
Alianta diabolica (medici corupti, jurnalisti corupti si politicieni corupti) impotriva omenirii. Evident, omenirea va castiga acest razboi! Frica pe care ei au propagat-o din primavara anului 2020 nu mai functioneaza astazi.

Urmariti-ne pe Telegram:

https://t.me/s/DepartamentuldeInformatiiRomania

https://t.me/s/DragosAnunnaki
La baza tuturor restrictiilor, certificatului verde si a campaniei globale de injectare cu niste seruri experimentale stau testele RT-PCR. Au folosit testele RT-PCR pentru a crea "valuri de C-19", care ne-au dus in situatia de astazi, cand drepturile si libertatile oamenilor sunt incalcate.

Kary Mullis, inventatorul testului RT-PCR, a afirmat public ca testul nu iti poate spune daca esti bolnav sau daca te vei imbolnavi. Ei asta au facut, au pus diagnostic doar pe baza unui test! De aici s-a ajuns la "valul 4 al celor care nu s-au injectat" si la un atac, fara precedent, la adresa drepturilor si libertatilor oamenilor.

Centrul american pentru Prevenirea si Controlul Bolilor (CDC) a anuntat ca renunta la testele RT-PCR, deoarece nu fac diferenta dintre C-19 si gripa. Abia asteapta medicii, jurnalistii si politicienii sa vina sezonul gripei pentru a prezenta acele cazuri de gripa sezoniera ca fiind "cazuri C-19", astfel incat sa impuna noi si noi restrictii.

"Valul 4", care este creat din pix si din testele RT-PCR, asa cum au fost create toate celelalte valuri, va fi prezentat ca fiind "valul celor care nu s-au injectat". Cei care nu s-au injectat vor fi atacati si demonizati, vor incerca sa instige chiar pe cei care s-au injectat impotriva celor care nu s-au injectat, asa cum au facut si in alte tari. Veti vedea ca cei care nu s-au injectat nu vor mai avea voie nici sa iasa din casa.

Cum poate fi oprita operatiunea terorista C-19 a globalistilor impotriva omenirii? Printr-o greva totala si prin proteste masive. Greva totala si protestele masive ii vor paraliza pe globalisti. Indiferent de ceea ce vor face romanii, protestele impotriva globalistilor se extind pe planeta.

Romanii nu protesteaza, cu exceptia unora, iar globalistii stiu asta, pentru ca au studiat psihologia romanilor. Romanilor poti sa le pui masca (este doar o masca!), poti sa le incalci drepturile si libertatile (vor crede ca este pentru "binele" lor), poti sa le restrictionezi libera circulatie, poti sa ii determini sa se injecteze prin conditionarea drepturilor si libertatilor de efectuarea injectarii si poti chiar sa le maresti preturile la alimente si energie, multi nu vor protesta. Altfel stau lucrurile cand vine vorba de straini. Priviti protestele uriase impotriva globalistilor, care se extind pe planeta.

Nu uitati, totul a inceput de la "este doar o masca"!

Urmariti-ne pe Telegram:

https://t.me/s/DepartamentuldeInformatiiRomania

https://t.me/s/DragosAnunnaki