Dragoș Anunnaki
2.05K subscribers
377 photos
17 videos
2 files
8.29K links
Conspiratii, Mistere, Paranormal, Istorie, Energie Libera si Stiinta.

Site: https://www.dir.org.ro
Download Telegram
Principala cauză a crizelor economice trecute, prezente şi viitoare sunt banii fiat, împrumutaţi de bănci oamenilor printr-un sistem numit „împrumut cu rezervă fracţionarăˮ. Bancherii moderni au împrumutat acest sistem de la aurarii medievali şi l-au îmbunătăţit, acesta aducându-le până astăzi profituri uriaşe. Deci cum procedau aurarii şi în ce consta sistemul?

https://www.dir.org.ro/istoria-sistemului-monetar-de-la-aurarii-medievali-la-bancherii-moderni-imprumutul-cu-rezerva-fractionara-si-banii-fiat/
Rusii organizeaza referendumuri in patru regiuni din Ucraina: Herson, Zaporojie, Donetk si Lugansk. Faptul ca se organizeaza referendumuri ne arata ca "marea contraofensiva" a SUA-NATO-Ucraina a esuat. SUA-NATO-Ucraina nu au reusit sa ii scoata pe rusi din Ucraina, desi ne-au spus in presa pe care ei o controleaza (presa Occidentala) ca "militarii rusi fug din Ucraina". Fals. 99% din informatiile care vin din presa Occidentala sunt false, exact ca informatiile despre C19, masti, va**inuri.

In Europa, globalistii (politicieni, jurnalisti, "vedete", "activisti civici") incearca sa ii convinga pe oameni sa accepte sa stea in intuneric si in frig pentru globalistul Zelenski. Asa cum v-am spus: oamenii din Europa nu vor accepta asa ceva, iar persoanele publice care va transmit ca vor sta in intuneric si in frig va mint. Sunt aceleasi persoane care v-au spus ca va**inurile sunt "sigure si eficiente".

Si globalistul Zelenski le-a spus ucrainenilor ca "va**inurile sunt sigure si eficiente". El le-a promis bani celor care accepta sa se "imunizeze" si a cerut ca in Ucraina sa fie infiintat un sistem de pasapoarte de vaccinare.

Revenind la referendumuri. Globalistii ne spun ca sunt ilegale si anunta ca nu le vor recunoaste. Sunt aceeasi globalisti care au distrus Iugoslavia, au bombardat Serbia cu 15 tone de uraniu saracit si au creat statul artificial "Kosovo", nerecunoscut de Romania. Sa nu uitam de anexarea Texasului de catre SUA, in 1845, care a dus la razboiul mexicano-american.

Ucraina detine teritorii romanesti: Nordul Maramuresului, Nordul Bucovinei, sudul Basarabiei, Hotin, Herta si Insula Serpilor. In 1997, SUA si UE au facut presiuni asupra Romaniei pentru a semna Tratatul cu Ucraina. Prin semnarea acestui Tratat, politicienii globalisti din Guvernul Romaniei au renuntat la teritoriile romanesti furate de URSS. Acest Tratat se prelungeste automat si poate fi denuntat, dar, din 1997, niciun Guvern nu a denuntat acest Tratat. România a cedat Insula Şerpilor Ucrainei în 2009, atunci când a câştigat procesul judecat la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)