Dragoș Anunnaki
1.08K subscribers
227 photos
3 videos
1 file
4.04K links
Conspiratii, Mistere, Paranormal, Istorie, Energie Libera si Stiinta.

Site: https://www.dir.org.ro
Download Telegram
to view and join the conversation
Abonati-va la canalul nostru de YouTube - Departamentul de Informatii Romania (DIR)!
Aici, vom posta documentare, live-uri despre multe subiecte!

https://www.youtube.com/c/DepartamentuldeInformatiiRomania
Inainte de C19! Nu uitati ca, in iarna 2020-2021, cazurile de gripa aproape ca au disparut. La fel va fi si acum, pentru ca aceste cazuri au fost inlocuite de minciuna C19.

Globalistii au declansat operatiunea terorista C19 impotriva omenirii pentru a distruge drepturile si libertatile oamenilor, cu scopul de a crea o Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial.

Urmariti-ne pe Telegram:

https://t.me/s/DepartamentuldeInformatiiRomania

https://t.me/s/DragosAnunnaki
Așteptăm Ziua Munților Bucegi - 28 noiembrie 2021! Noi vom fi acolo!

Fotografia este de la Ziua Munților Bucegi - 28 noiembrie 2019!

Urmăriți-ne pe Telegram:

https://t.me/s/DepartamentuldeInformatiiRomania

https://t.me/s/DragosAnunnaki
Schimbarile climatice si Guvernul Mondial

"Conferința Națiunilor Unite privind schimbările climatice din 2021, cunoscută și sub numele de COP26, este cea de-a 26-a conferință a Națiunilor Unite asupra schimbărilor climatice. Este programat să aibă loc în orașul Glasgow, Scoția, între 31 octombrie și 12 noiembrie 2021, sub președinția Regatului Unit.

În Glasgow vor sosi o parte din globalişti, cei care fac agenda lumii: de la celebrităţi din lumea entertainmentului (Ellie Goulding, Leonardo di Caprio etc.), până la miliardari (Bill Gates, Jeff Bezos etc.), oameni de afaceri (şefii de la McDonald’s, Mars, Starbucks, LinkedIn, Microsoft și United Airlines), lideri politici (peste 100 de șefi de state, în frunte cu preşedintele american Joe Biden), alţi lideri ai unor organizaţii mondiale (secretarul general al ONU, Antonio Guterres, șeful Băncii Mondiale, David Malpass, șeful FMI, Kristalina Georgieva, etc.), dar şi globalişti notorii (ca George Soros și Klaus Schwab)."

Sursa: lovenda.ro

Minciuna "schimbarilor climatice"

"Schimbarile climatice" au avut loc si in trecutul omenirii. Sunt fenomene naturale, ciclice, care sunt cauzate de catre Soare. De exemplu, in perioada Evului Mediu, clima era mai calda decat astazi, iar acum milioane de ani, temperatura globala era mai mare. Asadar, "schimbarile climatice" nu au nicio legatura cu activitatea umana si nu sunt cauzate de catre dioxidul de carbon (CO2).

Dioxidul de carbon (CO2) este un aliment pentru plante, iar oamenii de stiinta au observat ca, contribuie la inverzirea planetei. Nu exista nicio dovada care sa demonstreze ca dioxidul de carbon cauzeaza "schimbari climatice". Fara dioxid de carbon, viata nu ar mai exista pe Pamant. Globalistii vorbesc despre reducerea dioxidului de carbon. Globalistii nu se mai ascund si vorbesc public despre reducerea populatiei planetei, despre carantina climatica, despre pasapoartele CO2, care vor rationaliza consumul de energie si hrana (exact ca in comunism).

Uniunea Europeana doreste renuntarea la incalzirea pe lemne, incepand din anul 2023. De ce? Pentru ca oamenii sa depinda de sistem. Oamenii care au proprietati, care sunt nationalisti, care cultiva pamantul sunt vazuti ca o amenintare pentru Guvernul Mondial.

Este vorba despre lumea post-industriala, post-umana (transumanista), post-modernista a globalistilor. Globalistii (noii comunisti corporatisti) vorbesc despre desfiintarea proprietatii private, despre desfiintarea natiunilor, despre venitul minim garantat, despre sistemul creditului social, despre mutarea oamenilor de la tara catre orasele inteligente (inchisorile Guvernului Mondial), in care oamenii sunt supravegheati. Aceste planuri fac parte din Agenda 21-2030.

"Certificatul verde" este un pas important, daca oamenii il accepta, globalistii vor trece la pasapoartele CO2. Ministrul Sanatatii din Israel a fost inregistrat cand a afirmat ca nu exista nicio justificare medicala sau epidemiologica pentru certicatele verzi. Certificatele verzi au menirea de a pune presiune pe cei care nu s-au injectat sa se injecteze.

"Energia verde" este o escrocherie a globalistilor. Nu are legatura cu energia libera, cea pe care globalistii o tin ascunsa de oameni. Globalistii vor sa distruga industria, iar noul sistem pe care il vor implementa va fi controlat de catre roboti. Oamenii isi vor pierde locurile de munca, iar ei vor primi bani de la statul atotputernic, dar, pentru a primi acesti bani, oamenii trebuie sa faca ceea ce statul le cere. Daca nu fac, vor ramane fara bani, iar sistemul creditului social va arata daca un om merita sau nu sa primeasca bani.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

15.10.2021

Urmariti-ne pe Telegram:

https://t.me/s/DepartamentuldeInformatiiRomania

https://t.me/s/DragosAnunnaki
Pe Raed Arafat si pe infractorii din Guvern nu ii intereseaza reactiile adverse, puteti sa le vorbiti un an de zile despre el, ei aplica Agenda Globalista, asa ca oamenii trebuie sa inteleaga minciuna C19 si faptul ca serurile experimentale dau o avalansa de reactii adverse. Au mintit intentionat oamenii. Unii oameni au murit, altii au suferit reactii adverse . Important este ca nationalistii sa ajunga la conducerea Romaniei, iar acesti infractori sa ajunga la inchisoare.

Urmariti-ne pe Telegram:

https://t.me/s/DepartamentuldeInformatiiRomania

https://t.me/s/DragosAnunnaki
Mănăstirea Sakya din Tibet

Urmăriți-ne pe Telegram:

https://t.me/s/DepartamentuldeInformatiiRomania

https://t.me/s/DragosAnunnaki

Foto: Internet