Dragoș Anunnaki
1.92K subscribers
371 photos
16 videos
2 files
7.7K links
Conspiratii, Mistere, Paranormal, Istorie, Energie Libera si Stiinta.

Site: https://www.dir.org.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR): https://www.dir.org.ro/donatii-pentru-departamentul-de-informatii-romania-dir
Download Telegram
Serbia nu uită crimele comise de SUA-NATO în 1999! Ce spune Tribunalul Penal Internațional despre faptul că NATO a folosit uraniu sărăcit? Nimic! Tribunalul Penal Internațional a fost creat de către globaliști pentru a fi folosit împotriva altor state care nu acceptă ordinele SUA-NATO.

https://www.dir.org.ro/in-1999-sua-nato-au-folosit-15-tone-de-uraniu-saracit-impotriva-iugoslaviei/
Ralph W. McGehee, important agent al CIA în America Latină în timpul anilor 70, a scris în cartea lui „Minciuni mortale:Cei 25 de ani pe care i-am petrecut în CIA” că antrenamentul primit de teroriştii de dreapta în cadrul Şcolii Americilor depăşea ceea ce şi-ar fi putut imagina cel mai rău dintre nazişti. Potrivit lui McGehee, CIA a antrenat, a înarmat, a finanţat şi a protejat Escadroanele Morţii din El Salvador, Guatemala, Nicaragua, Coreea de Sud, Iran, Chile şi Uruguay.

https://www.dir.org.ro/scoala-americilor-o-istorie-a-terorismului-creat-si-finantat-de-sua/
Din februarie 2022 și până la sfârșitul lunii mai, toți globaliștii ne spuneau că "rușii vor pierde războiul" și că "armata rusă este slabă".

Astăzi, globaliștii vin și ne spun că rușii ar putea câștiga războiul. În realitate, rușii au câștigat acest război, iar globaliștii au pierdut, iar acum îi cer "eroului" Volodimir Zelenski sa le dea teritoriile.

Președintele Volodimir Zelenski este exact ca politicienii globaliști din România, el luptă pentru Guvernul Mondial, fiind un om controlat de globaliștii care conduc SUA, UE și NATO. El face tot ceea ce îi cere Grupul Bilderberg. De ce se tem globaliștii? De trezirea oamenilor, iar această trezire nu mai poate fi oprită.
Situatia globala pare complicata, atunci cand nu intelegi problema. Globalismul este problema. Globalismul, care incearca sa distruga nationalismul, suveranitatea nationala, drepturile si libertatile oamenilor, cu scopul de a instaura Guvernul Mondial. Cei care sustin Globalismul (Noul Comunism) sunt globalistii. Globalistii declanseaza razboaie, crize economice, organizeaza lovituri de stat, comit asasinate.

Ce trebuie sa faca oamenii? Oamenii trebuie sa inteleaga ca nationalismul este solutia, sa fie nationalisti si sa sustina nationalistii. Nationalismul este in ascensiune. Ce vedem acum, la nivel global, este razboiul globalistilor impotriva oamenilor. Globalistii nu au cum sa ii invinga pe oameni, nu au cum sa invinga cateva miliarde de oameni.

Trezirea oamenilor nu poate fi oprita, pentru ca aceasta trezire face parte din evolutia oamenilor si are legatura cu Divinitatea. Globalistii sunt suparati ca, in Romania, majoritatea romanilor cred in Dumnezeu. Da, romanii sunt cei mai credinciosi din Europa. In SUA si UE, credinta in Dumnezeu a inceput sa scada, iar multi oameni au devenit materialisti. Exact asta vor globalistii, cei care promoveaza transumanismul.

Globalistii vor sa transforme fiinta umana intr-un robot. Presedintele Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, a vorbit public despre fuziunea dintre inteligenta artificiala si fiinta umana. Prin transumanism, globalistii incearca sa taie omului legatura cu Divinitatea.
Stanga politica a inventat minciuna "schimbarilor climatice", pentru a putea implementa Agenda 21/2030 pentru asa-zisa "dezvoltare durabila". Stanga politica inseamna partidele socialiste, comuniste, liberale si ecologiste.

In 1992, la Summitul Pamantului de la Rio de Janeiro, Subsecretarul ONU, Maurice Strong, a afirmat ca suveranitatea nationala reprezinta un obstacol pentru implementarea Agendei 21/2030.

Agenda 21/2030 este Agenda Globalista. Sub pretextul "luptei impotriva schimbarilor climatice", stangistii globalisti vor sa reduca populatia planetei, sa mute oamenii din zonele rurale catre orasele inteligente. Pentru a supraveghea oamenii, globalistii dezvolta inteligenta artificiala, sustin digitalizarea si tehnologia 5G.

In realitate, dioxidul de carbon, care este un aliment pentru plante. Schimbarile climatice sunt ciclice si au legatura cu activitatea Soarelui. Oamenii de stiinta au anuntat ca dioxidul de carbon contribuie la inverzirea planetei. Prin aceasta afirmatie, oamenii de stiinta au demolat marea minciuna a activistilor de stanga, care de-a lungul timpului au incercat sa demonizeze dioxidul de carbon.

In 2009, hackerii au accesat mii de e-mail-uri ale oamenilor de stiinta, care lucrau pentru ONU, iar acestia discutau intre ei cum sa falsifice informatii ca sa para ca exista "incalzire globala cauzata de activitatile umane". Scandalul Climategate a fost o lovitura puternica pentru globalisti.

https://www.dir.org.ro/schimbarile-climatice-dioxidul-de-carbon-co2-agenda-ascunsa-a-ecologistilor-depopularea-globala-si-guvernul-mondial/
Un amănunt care scapă analiştilor zilelor noastre este că mişcarea comunistă a fost de la începuturile sale globalistă şi sprijinită de Marea Finanţă. Aşa-zisa cădere a comunismului, care, însă, nu a fost urmată de un proces al acestuia sau de epurări ale structurilor comuniste din fostele state comuniste, a adormit opinia publică. Dar ani mai târziu, agenda globalistă a celor din spatele comuniştilor este la fel de prezentă, iar procesul de inginerie socială la scară mondială pare să meargă mai departe.

https://www.dir.org.ro/noua-ordine-mondiala-un-comunism-global/
Criza economica din prezent a fost declansata de catre globalisti cu ajutorul bancilor si cu ajutorul corporatiilor multinationale, pentru ca ei vor ca oamenii sa fie saraci, sa-si piarda proprietatile, astfel incat sa poata instaura Guvernul Mondial.

Bancile ii manipuleaza pe oameni sa faca imprumuturi, iar corporatiile multinationale ocupa natiunile, astfel incat afacerile oamenilor sa dea faliment. Bancile declanseaza crize economice prin emiterea de bani fiat (bani fara acoperire). Banii fiat sunt sursa crizelor economice si sursa puterii bancherilor, caci bancile pot crea bani din nimic pe care apoi ii imprumuta oamenilor.

Vanzarea resurselor catre corporatiile multinationale este un atac grav la adresa securitatii nationale. De ce? Pentru ca, din acel moment, corporatiile multinationale vor vinde resursele care apartin poporului si vor decide pretul.

Ce va face guvernul? Guvernele globalist-liberale nu vor face nimic, vor spune ca ei sunt liberali si ca nu intervin in "economia libera". Neoliberalismul este ideologia pe care se bazeaza bancile si corporatiile multinationale. Cu alte cuvinte, politicienii neoliberali (globalisti) sustin ca aceste entitati sunt "libere" sa decida daca scad sau cresc preturile, neoliberalii se opun ca guvernul sa intervina in "piata libera". Unii cred ca asta inseamna "democratie", dar aceeasi neoliberali sunt si comunisti, si fiind comunisti ei sustin ca statul sa controleze fiecare aspect al vietii noastre.

Deci, pe de-o parte globalistii neoliberali se opun ca statul sa intervina si vor ca bancile si corporatiile multinationale sa faca ce vor (pentru ca ei conduc aceste entitati sau primesc bani), iar pe de alta parte tot ei sustin vaccinarea obligatorie, legi Big Brother, cenzura libertatii de exprimare.

In 1973, dupa ce a revenit din China unde a fost instaurat comunismul lui Mao Zedong, bancherul David Rockefeller a scris un articol in ziarul de stanga "New York Times". David Rockefeller a spus asa: "Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante si de succes din istorie". Deci, un bancher capitalist ca David Rockefeller sustine un comunist.

Un alt exemplu care ne arata alianta dintre bancherii americani si comunistii internationalisti din Rusia este planul "Marburg". Bancherii de pe Wall Street au finantat Revolutia Bolsevica. Revolutionarul comunist Vladimir Lenin a primit bani de la bancherii capitalisti americani.