Yonagumi: Piramidele şi sfinxul de pe fundul Triunghiului Dragonului

Distribuie!

„În sudul arhipeleagului japonez Ryuku, la est de Taiwan, cercetătorii au descoperit un oraş antic misterios, cunoscut sub numele de Yonagumi, ce conţine elemente asemănătore cu celelalte oraşe antice descoperite pe fundul Triunghiului Bermudelor, în Egipt, în apele de lângă coasta Portugaliei sau în Insula Paştelui.

Pe fundul Triunghiului Dragonului, în sudul arhipelagului japonez se poate găsi o piramidă în trepte, lată de 183 de metri şi înaltă de 27 de metri, care a captat imediat atenţia cercetătorilor. Pe lângă această structură, oraşul scufundat mai adăpoşte şi Sfinxul, sau ”Zeiţa de Piatră” despre care cercetătorii susţin că ar reprezenta o regalitate asiatică ce poartă pe cap o diademă.


”E un masiv complex piramidal, de mărimea a două terenuri de fotbal, format din aşezarea pe cinci niveluri a unor blocuri imense de piatră dreptunghiulare. Pot să afirm fără nici un dubiu că această construcţie nu este o formaţiune naturală, ci a fost realizată în mod artificial”, a declarat Masaaki Kimura, geolog de la Universitatea Ryukyus din Japonia.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/yonagumi-piramidele-si-sfinxul-de-pe-fundul-triunghiului-dragonului–214089


SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/yonagumi-piramidele-si-sfinxul-de-pe-fundul-triunghiului-dragonului–214089
  2. Foto: epochtimes-romania.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...