YouTube nu a găsit nicio dovadă a interferenței Rusiei în referendumul privind Brexit

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„YouTube nu a găsit nici o dovadă de interferență rusească în referendumul privind ieșirea Marii Britanii din UE.

Comitetul digital, media, cultură și sport din Marea Britanie a prezentat o parte din anchetă, joi, la Universitatea George Washington. YouTube nu a găsit nicio dovadă de interferență a Rusiei în referendumul Brexit din anul 2016, a declarat un lider executiv pentru Comisia parlamentară britanică  de anchetă privind știrile false, informează The Guardian.
Juniper Downs, liderul politicii publice YouTube, a declarat că divizia Google nu a găsit „nici o dovadă de interferență rusească în referendumul Brexit”.
Relațiile dintre Rusia și Marea Britanie au devenit tot mai tensionate în ultimul an. Premierul britanic Theresa May a acuzat în 2017 Moscova de agresiune militară și a spus că există dovezi ale imixtiunii Rusiei în alegerile din străinătate.
Kremlinul, care, sub Vladimir Putin, a recuperat o parte din influența globală pierdută după prăbușirea  Uniunii Sovietice, a negat amestecul în alegerile din Occident.
Marea Britanie spune că nu a văzut nici o dovadă că Rusia a intervenit în alegerile britanice, deși a afirmat că Moscova a plantat știri false și imagini fotografiate în încercarea de a semăna discordie și de a submina Occidentul.
Directorul executiv Simon Milner susține că Comisia Electorală din Marea Britanie i-a cerut să investigheze dacă informații rusești false au fost difuzate prin Facebook în legătură cu referendumul Brexit.”[1]

Asta dovedeste minciuna globalistilor SUA-UE-Soros. Globalistii SUA-UE-Soros acuza in mod fals Rusia de implicare in referendumul privind Brexitul si in alegerile prezidentiale din SUA. Globalistii au creat un concept numit „lupta impotriva stirilor false”. Sub pretextul „luptei impotriva stirilor false”, globalistii vor sa instaureze cenzura.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Youtube-nu-a-gasit-nicio-dovada-a-interferentei-Rusiei-in-referendumul-privind-Brexit-149197
  2. Foto: youtube.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...