Zahărul provoacă îmbătrânirea

by “Cercetările în domeniul regenerării şi reîntineririi au început să probeze că zahărul se numără printre alimentele cu cele mai puternice efecte de îmbătrânire. Unul dintre cele mai pregnante efecte ale îmbătrânirii pe care trebuie să îl luăm în considerare este unirea glucozei cu colagenul, numită glicație, care poate genera […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cercetările în domeniul regenerării şi reîntineririi au început să probeze că zahărul se numără printre alimentele cu cele mai puternice efecte de îmbătrânire. Unul dintre cele mai pregnante efecte ale îmbătrânirii pe care trebuie să îl luăm în considerare este unirea glucozei cu colagenul, numită glicație, care poate genera îngroșarea arterelor, rigidizarea articulațiilor, dureri, slăbirea mușchilor și afecțiuni ale organelor interne ale organismului.

Potrivit cercetătoarei Lisa Melton, diabeticii îmbătrânesc prematur datorită faptului că nu pot fi oprite efectele dăunătoare ale glicației ce apar în organismul lor. Foarte mulți diabetici suferă de afecțiuni ale nervilor, ale arterelor și ale rinichilor pentru că nivelul crescut de zahăr din trupul lor accelerează foarte mult reacțiile chimice care duc la formarea unor produși avansați de glicație.


Potrivit lui Melton, „după mulți ani de consum de pâine, prăjituri și fidea, țesuturile umane devin în mod inevitabil rigide și galbene, datorită pigmentării cu depozite de PAG (produşi avansaţi de glicație)”.”[1]

SURSE


  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9350
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro