Zahărul provoacă îmbătrânirea

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cercetările în domeniul regenerării şi reîntineririi au început să probeze că zahărul se numără printre alimentele cu cele mai puternice efecte de îmbătrânire. Unul dintre cele mai pregnante efecte ale îmbătrânirii pe care trebuie să îl luăm în considerare este unirea glucozei cu colagenul, numită glicație, care poate genera îngroșarea arterelor, rigidizarea articulațiilor, dureri, slăbirea mușchilor și afecțiuni ale organelor interne ale organismului.

Potrivit cercetătoarei Lisa Melton, diabeticii îmbătrânesc prematur datorită faptului că nu pot fi oprite efectele dăunătoare ale glicației ce apar în organismul lor. Foarte mulți diabetici suferă de afecțiuni ale nervilor, ale arterelor și ale rinichilor pentru că nivelul crescut de zahăr din trupul lor accelerează foarte mult reacțiile chimice care duc la formarea unor produși avansați de glicație.


Potrivit lui Melton, „după mulți ani de consum de pâine, prăjituri și fidea, țesuturile umane devin în mod inevitabil rigide și galbene, datorită pigmentării cu depozite de PAG (produşi avansaţi de glicație)”.”[1]

SURSE


  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9350
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...