Zahărul și cancerul

by “În anii ʼ30, Otto Warburg, laureat al Premiului Nobel pentru medicină, a descoperit că celulele canceroase au un metabolism energetic în mod fundamental diferit de celulele sănătoase. El a descoperit că un consum ridicat de zahăr poate duce la generarea de celulele canceroase. Natura ceva mai primitivă a celulelor […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În anii ʼ30, Otto Warburg, laureat al Premiului Nobel pentru medicină, a descoperit că celulele canceroase au un metabolism energetic în mod fundamental diferit de celulele sănătoase. El a descoperit că un consum ridicat de zahăr poate duce la generarea de celulele canceroase.

Natura ceva mai primitivă a celulelor canceroase face ca acestea să necesite un aport direct de glucoză, pentru că ele nu sunt capabile să gestioneze sinteza mai complexă a glucozei din molecule mai mari. Acumularea acidului lactic și crearea unui pH acid datorat consumului direct de glucoză în celulele canceroase este un factor de diagnostic pentru cancer. Aceasta înseamnă că există o legătură directă între ingerarea zahărului și riscul de cancer.


Un studiu epidemiologic ce a fost realizat în 21 de țări din Europa, America de Nord și altele a indicat că zahărul este un factor de risc major ce contribuie la creșterea frecvenţei cancerului la sân, mai ales în cazul femeilor în vârstă.

Un studiu realizat pe durata a patru ani de către Institutul Național de Sănătate Publică și Mediu din Olanda, a comparat două grupuri: un grup experimental compus din 111 pacienți bolnavi de cancer la tractul biliar și un grup martor format din 480 de alţi participanți. Studiul a concluzionat că riscul îmbolnăvirii de cancer asociat cu consumul de zahăr era mai mult decât dublu în cazul pacienților bolnavi de cancer. Aceste descoperiri sunt susţinute de cercetările lui D. S. Michaud şi ale echipei sale de la Institutul Național de Cercetare a Cancerului din SUA, care au continuat două mari studii realizate în ultimii 20 de ani pe aproximativ 50.000 de bărbați și 120.000 de femei.


Michaud a ajuns la concluzia că obezitatea măreşte în mod semnificativ riscul de cancer pancreatic și că activitatea fizică scade riscul acestui tip de cancer, mai ales în cazul celor care sunt supraponderali. Prevenirea obezității prin modificarea dietei și prin exerciții fizice este de departe cel mai bun mijloc de a evita apariția cancerului pancreatic.

Echipa Michaud și-a continuat investigația asupra cauzelor cancerului pancreatic și a făcut şi alte descoperiri. Studiile efectuate atât asupra animalelor, cât și asupra oamenilor sugerează că metabolismul anormal al glucozei joacă un rol important în carcinogeneza pancreatică.

Cercetătorii din echipa lui Michaud au investigat dacă dietele bogate în zahăr ar putea fi responsabile pentru aceasta. Concluzia a fost că o dietă bogată în zahăr poate duce la creșterea riscului de cancer pancreatic în cazul femeilor care au deja un anumit grad de rezistență la insulină.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9350
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Domeniul de la Balc - locul unde marii masoni din Romania si din strainatate se aduna anual pentru a ucide in masa mistreti, doar pentru a se distra! Acest loc este un "Bohemian Grove" de Romania!
Dan Mihalache, după atentatul din Londra: "Mi-a stricat un pic seara"
Gândirea Sorosiștilor: "Nu intru des în dezbateri cu sorosiștii, insă când o fac știu că ei folosesc doar patru cuvinte: Sexist, homofob, bigot și ignorant"
Filmele Horror - o adevarata problema pentru sanatatea mintala a oamenilor! Iluminatii promoveaza filmele horror pentru a alimenta rautatea si sadismul din fiinta umana, pentru a-i putea controla usor pe acesti oameni!
Societatea Civila - trebuie sa ramana apolitica si sa nu se lase deturnata de agentii FSN-isti ai politicienilor de la toate partidele !
75% dintre medici refuză chimioterapia pentru ei înşişi. Oare de ce?
Beneficiile alimentelor de origine vegetala - asemanarea lor cu organele umane! Demolarea minciunii anti-vegetarianism promovata despre vitamina B12!
Supercamionul lui Ceaușescu - un colos care a uimit lumea
Luna sangerie (tetradele) - eclipsa totala de luna si influenta acesteia asupra oamenilor! Iluminatii folosesc astfel de perioade pentru a face sacrificii umane! Sa vedem ce se va intampla in aceste zile!
Iată cum energiile negative îți afectează viața
Solstitiul de iarna - simbolistica astronomica si oculta pentru satanistii Iluminati !
12 semne masonice folosite de masoni pentru a se recunoaste cu alti "frati", dar si pentru a transmite mesaje ! Odata cunoscute vor fi foarte usor de recunoscut !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro