Zapada toxica si zapada artificiala – dovada ca "darele morti" (Chemtrails) lasate in mod intentionat de avioane sint foarte toxice! Intreaga lume este poluata de avioane care pulverizeaza in atmosfera substante chimice! In SUA unele persoane au fost arestate dupa aceste dezvaluiri! Zapada cazuta in Romania este toxica!

Distribuie!by Am ajuns din nou la subiectul “darele mortii” cunoscut ca si “Chemtrais”, care face referire la avioanele ce pulverizeaza in atmosfera, in mod intentionat substante extrem de toxice, evident, totul spre reducerea populatiei Planetei, asa cum viseaza zilnic batranelul evreu, Henry Kissenger. Mai multe informatii despre cat de periculoase […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Am ajuns din nou la subiectul “darele mortii” cunoscut ca si “Chemtrais”, care face referire la avioanele ce pulverizeaza in atmosfera, in mod intentionat substante extrem de toxice, evident, totul spre reducerea populatiei Planetei, asa cum viseaza zilnic batranelul evreu, Henry Kissenger.
Mai multe informatii despre cat de periculoase sint aceste dare ale mortii am scris aici -> http://www.fara-secrete.ro/un-avion-militar-filmat-in-timp-ce-imprastia-dare-ale-mortii-chemtrails-in-aer.

Mesajul fostului sef al FBI, Ted Gunderson de a se opri cat mai repede pulverizarea acestor “chemtrails”, intrucat acestea sint extrem de toxice.

Mai mult decat atat, pana si fost agent NSA, Edward Snowden, cel care a dezertat si a facut public faptul ca America se ocupa de spionarea tuturor oamenilor, declara ca aceste chemtrails sint extrem de periculoase confirmand astfel tot ce vorbim noi aici -> http://www.fara-secrete.ro/edward-snowden-confirma-pericolul-utilizarii-chemtrails-darele-mortii-care-au-rolul-de-polua-planeta-cu-chimicale.
Iata in continuare inca o dovada puternica care confirma inca o data pericolul “darelor” lasate de avioane. De fapt, noi avem atat de multe dovezi despre cat de periculoase sint aceste dare ale mortii, incat putem scrie o carte de cateva sute de pagini. Din aceasta cauza, cam nimeni, din guvern, fie el american sau orice alt guvern, nu sare sa contrazica desi stiu ca avem dreptate, asa ca ei ca niste sobolani (sau reptilieni) prefera sa taca.


Zapada toxica in Romania!

Asa cum este ploaie acida, care prin natura ei chimica este periculoasa pentru plante, dar si pentru om, asa avem si zapada toxica, toxicitatea fiind identica in ambele cazuri, indiferent de starea in care se afla apa (lichida ori solida). Citez un articol de pe site-ul universulargesean.ro:


“După ce am scăpat de urgia codurilor, o altă problemă le dă bătăi de cap autorităţilor judeţene. Strânsul şi mai ales scoaterea zăpezi din oraşe. Numai că acest lucru nu se poate face oricum. Conform legislaţiei în vigoare, „zăpada de pe drumurile publice nu se poate depozita decât pe spaţiile autorizate în acest sens, adică la groapa de gunoi. Depozitarea ilegală a zăpezii pe pământ se sancţionează cu amendă de 60.000 de lei. Dacă cineva este prins că aruncă zăpada în ape curgătoare, se consideră că a săvârşit o infracţiune care se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani“.

Mai mult decât atât, cei de la Mediu spun că trebuie evitată depozitarea zăpezi luate de pe străzi pe suprafeţe de pământ, pentru că zăpada conţine clorură de calciu şi aceasta poluează pânza freatică odată ce zăpada s-a topit, iar apa rezultată se inflitrează în sol. Ei bine, zăpada „otrăvită“ de pe străzile municipiului Piteşti, vorbim de sute de tone, adunate doar până în prezent, este depozitată fără nicio problemă chiar pe malul râului Argeş, din zona Tudor Vladimirescu.

Aceşti munţi de nămeţi, odată topiţi, se vor transforma în sute de mii de metri cubi de apă plini de reziduri, clorură de calciu, dar şi alţi poluanţi, care se vor scurge în râul Argeş. Aşa cum am arătat în ziarul de ieri, zăpada din Bucureşti este otrăvitoare. Conform datelor de laborator, aceasta conţine metale grele, nitraţi, nitriţi, reziduuri petroliere şi pesticide deosebit de toxice. În urma ninsorilor abundente din această iarnă, firmele de salubritate, care sunt plătite şi pentru deszăpezire, au fost nevoite să facă ceva cu nămeţii de pe carosabil, în special cu cei din intersecţii, care blocau traficul.

Aşa că au adunat, cu avânt muncitoresc, o parte din zăpadă şi au depozitat-o în câteva locuri din oraş, stabilite de comun acord cu primăria. “În urma solicitării Primăriei Capitalei, Apa Nova a dat o listă de guri de descărcare a zăpezii în colectoare, pe fiecare sector în parte. De asemenea, firmele de salubrizare au propus, pentru fiecare sector în parte, o serie de amplasamente provizorii pentru depozitarea nămeţilor.”[1]

Zapada artificiala in Romania cat si in SUA

Cand spun “zapada artificiala”, nu ma refer la zapada creata artificial pentru o partie de schi, ci la zapada cazuta, care ar trebui sa fie naturala, doar ca aceasta prezinta o particularitate, foarte “ciudata”, cum o descriu pana si unii specialisti si anume: SE TOPESTE si SE INNEGRESTE!

Cei de la efemeride.ro se intreaba de unde toate astea:

“HAARP sau Programul de Cercetare Aurorala Activă de Înaltă Frecventa este un program ce reprezintă activitatea de cercetare, desfășurată asupra ionosferei, pentru a putea fi stabilit comportamentul ozonului, azotului și ionilor acestora la bombardamentele radiaţiei solare și cosmice, dar și la emisiunea de radiații de înaltă frecvență (HF) sau joasa frecventa (ELF) de pe Pământ.

Într-o formulare simplificată, dispozitivul utilizat în cadrul HAARP este un radiotelescop inversat: antenele trimit semnale în loc să le primească. HAARP este testul făcut unei tehnologii ce foloseşte fascicule de unde radio extrem de puternice care încălzesc unele zone ale ionosferei, pentru a le împinge în sus. Undele electromagnetice sunt apoi reflectate către Pământ, penetrând totul – cu sau fără viaţă.

Publicitatea făcută lui HAARP dă impresia că este vorba despre un proiect academic ce are ca scop modificarea ionosferei în vederea îmbunătățirii comunicațiilor. Cu toate acestea, unele documente ale armatei americane arată lucrurile mult mai clar: HAARP are scopul de a descoperi metode de „exploatare a ionosferei în folosul Departamentului de Apărare”. Comunicarea cu submarinele sau manipularea climei sunt doar două dintre aceste scopuri.

Chiar dacă americanii nu vor recunoaște niciodată că utilizează HAARP pentru a modifica vremea, în sensul producerii uraganelor fără precedent, amplificarea precipitațiilor în diferite zone sau chiar producerea de ninsori abundente, lucrurile par să devină din ce în ce mai clare.

În urma ninsorilor din ultima perioadă din SUA, mai mulți indivizi au realizat că zăpada abundentă căzută în diferite zone din America este puțin ciudată. Primul lucru care le-a venit în minte a fost să încerce s-o topească supunând-o unei surse de căldură. Interesant este că acea zăpadă nu respectă legile fizicii pentru că ea pur și simplu nu se topește. De ce? Singura explicație logică este că a fost realizată cu ajutorul sistemului Haarp și aruncată din motive necunoscute asupra statelor americane.

De asemenea, cei care au realizat experimentele, pe care le-au filmat și încărcat pe Youtube, susțin că zăpada are un miros ciudat care aduce cu diferite substanțe chimice. Pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba, urmăriți filmările adiacente. Oare zăpada căzută în România este reală sau nu?”[2]

Dovezi video!

Zapada chimica care nu se topeste ci arde!

Iata cum se contrazice un profesor universitar incercand sa minimalizeze ceea ce arata persoana din Ramnicu Valcea, profesorul esueaza in explicatie:

“Se inegreste, dar din cauza flacarii pe care o genereaza. Flacara aceea nu-i oxidanta, se depune sub forma de funingine”, a declarat conf. univ. dr. Gheorghe Zgherea, directorul Departamentul de Chimie, din Universitatea “Dunarea de Jos” – Galati.

“Uitati-va cat s-a topit din acest bulgaras si apa nu este. Este foarte putina, acolo, jos. Deci uitati-va in ce hal aceasta zapada ne va distruge sanatatea, culturile, mancarea, absolut tot, tot”, afirma femeia din Ramnicu Valcea.

“Nu curgea pentru ca, in primul rand, nu avea flacara suficient de puternica, iar in masura in care flacara ii topea zapada, moleculele de apa se asociau si ramaneau in bulgarele de zapada”, a explicat doctorul Gheorghe Zgherea.

rofesorul de chimie reface experimentul in laborator cu un bulgare de zapada adunat de pe pervazul ferestrei
iar acesta se topeste:

“Eu stiu ca treimea de jos a flacarii nu este fierbinte. Fierbinte este treimea de sus, acolo este temperatura ridicata a flacarii. Uite ca cedeaza, flacara intervine cu energia termica pe care o poarta.”

Totusi, spun specialistii, dezvoltarea industriei a generat transformari importante iar in jurul nostru nu mai avem de multa vreme aer curat, ci o dispersie de particule care pot contine si elemente nocive. Zapada, care le aduna din atmosfera, este un indicator al acestei stari de fapt.

Atmosfera industriala s-a incarcat cu foarte multe particule care sunt purtatoare de metale grele, de particule de plastic.Particulele acelea, daca se aduna foarte mult, vor forma un filtru de material plastic, care va impiedica solul sa functioneze in mod normal, sa respire“, a spus dr. Gheorghe Zgherea.

Cat despre teoriile conspiratiei, una dintre ele este ca marile puteri militare ar putea avea control asupra vremii, pe care ar folosi-o ca arma. Unul dintre exemple este sistemul HAARP, un program de cercetare al Statelor Unite. Este vorba despre o retea de antene, care poate incalzi parti din atmosfera.

“Cercetari in domeniul asta exista si in Statele Unite si in Federatia Rusa, dar pe areale foarte mici, nu pe suprafete foarte mari. O asemenea poveste, ca cineva a pricinuit zapezile din Romania – nici nu stiu daca ne-a facut un rau, probabil ne-a facut un bine, ca de zapada aveam nevoie – sunt glume”[3]

Intr-un final, acest profesoras recunoaste ca atmosfera e incarca cu metale grele…

SURSE

1. http://www.universulargesean.ro/index.php/stiri/2529-zapada-toxica-de-pe-strazile-pitestiului-depozitata-pe-malul-argesului

2. http://www.efemeride.ro/haarp-zapada-artificiala-care-nu-se-topeste-in-mai-multe-state-americane-video

3. http://vacantalamunte.stirileprotv.ro/stiri/clipul-video-in-care-zapada-chimica-nu-se-topeste-sub-flacara-unei-brichete-care-este-explicatia-oamenilor.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro