Zbigniew Brzezinski, membru al Comisiei Trilaterale, al grupului Bilderberg și al Comitetului celor 300, a afirmat în 1970: „Nu mă îndoiesc de faptul că Guvernul Mondial va fi instaurat în timpul vieții noastre! Cerința necesară pentru globalizarea finală și, totodată, cea adevărată este includerea tuturor teritoriilor planetei în supra-regiuni, pentru că în felul acesta putem să ne orientăm spre un mecanism stabil de conducere centralizată”

Distribuie!

„Emblema Organizației Națiunilor Unite (ONU) reprezintă o imagine a globului pământesc peste care este suprapus un sui generis grilaj cu 33 de sectoare (ce simbolizează principalele grade francmasonice), înconjurat de 2 ramuri de măslin (despre care unii consideră că sunt frunzele unui arbore din specia acacia), cu 13 frunze fiecare (acestea simbolizând gradele așa-zișilor „iluminațiˮ). În simbolismul masonic, semnificația ezoterică a arborilor din specia acacia este aceea de „activitate ocultă foarte intensăˮ.

Zbigniew Brzezinski – un cunoscut francmason de grad înalt, membru al Comisiei Trilaterale, al grupului Bilderberg și al Comitetului celor 300 – specula în anul 1970: „Nu mă îndoiesc de faptul că Guvernul Mondial va fi instaurat în timpul vieții noastre! Cerința necesară pentru globalizarea finală și, totodată, cea adevărată este includerea tuturor teritoriilor planetei în supra-regiuni, pentru că în felul acesta putem să ne orientăm spre un mecanism stabil de conducere centralizată.”


Asemănarea dintre aceste așa-zise convingeri masonice, cu satanica doctrină stalinistă (extremistă și comunistă) este, în acest context, izbitoare: „Mai târziu, diferitele regiuni și zone ale planetei vor fi unite între ele, pentru a forma o singură dictatură mondială!” – Iosif V. Stalin, citat din discursul intitulat „Marxismul și problema naționalăˮ, Moscova, 1942.

La rândul său, David Rockefeller junior a declarat, de asemenea, în fața Consiliului Comercial ONU, în anul 1994: „Suntem pe cale să ajungem la o schimbare globală importantă. Singurul aspect de care mai avem acum nevoie este o criză majoră la nivel planetar, iar apoi toate națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.”


În practica efectivă însă, este foarte greu ca 7 miliarde de oameni să fie convinși, să recunoască, să accepte și să se subordoneze de bună voie unei dictaturi mondiale. Iată ce afirma în anul 1991 francmasonul de grad înalt Jacques Yves Cousteau, cunoscut sub „acoperirea“ de cercetător și aventurier al oceanelor, într-un interviu acordat revistei UNESCO Courier: „Pentru a stabiliza populația mondială, este necesar să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Este oribil de spus aceasta, dar ar fi la fel de rău să nu o spunem.”

Citind declarațiile acestor ființe umane pline de cruzime și lipsite complet de omenie observăm cu ușurință faptul că toți se erijează în judecători ai omenirii, în așa-zis profeți contemporani, în „arhitecțiˮ ai societății, considerându-se „faruri călăuzitoareˮ, dumnezei pe Pământ, deținători ai adevărului, mari vizionari și oameni de bine, fără de care noi, toți ceilalți locuitori ai acestei planete, pur și simplu nu am putea exista. „[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=20767
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...