Zbigniew Brzezinski: Războiul Climatic și Războiul Psihotronic

Distribuie!

„Tehnologia va pune la dispoziţia liderilor prinicipalelor ţări o serie de tehnici capabile să ducă în secret un război de care vor şti doar un minimum de persoane din cadrul serviciilor de securitate…

Se vor putea utiliza tehnici precum modificarea condiţiilor climatice pentru a provoca perioade extinse de secetă sau de furtună…În plus, s-ar putea să fie posibil -şi tentant – să fie exploatate în scopuri politico-strategice si rezultatele cercetărilor asupra creierului şi comportamentului uman.


Gordon J.F. Mac Donald, un geofizician specialist în probleme militare, a afirmat că şocurile electronice create artificial ar putea produce câmpuri de tensiune relativ înaltă deasupra unor zone ale planetei…În acest fel, s-ar putea crea un sistem care să acţioneze direct asupra capacităţii cerebrale a unei mari părţi a populaţiei în anumite zone si pe perioade de timp extinse”

Sursa: Zbigniew Brzezinski, fost consilier pe probleme de securitate naţională al Preşedintelui Jimmy Carter, co-fondator al Comisiei Trilaterale (împreună cu David Rockefeller, director între 1973-1976) „Between Two Ages : America’s Role in the Technetronic Era” (adevarul.ro)


Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Controlul resurselor mondiale - controlul populației
Adevărul despre Fact Checkers: Fact Checkers (cei care "verifică informațiile") nu verifică informațiile de la marile agenții de presă sau informațiile guvernamentale. Organizațiile care "verifică informațiile" nu sunt nici independente, nici obiective, ci sunt create de către globaliști și au misiunea de a dezinforma oamenii și de a susține globalismul (Noua Ordine Mondială)
H. G. Wells - "Conspiraţia la vedere": "Lumea politică trebuie să slăbească, să încorporeze sau să înlăture guvernele existente. Va fi o religie mondială, întreaga populaţie a lumii va deveni o nouă comunitate umană"
Lumea de mâine: Big Data, războiul tehnologiilor și supraveghere în masă
Abraham Lincoln şi rezolvarea crizei financiare, fără ajutorul bancherilor internaţionali
HAARP, un război invizibil și silențios
Pământul devine tot mai verde datorită creşterii nivelului de dioxid de carbon din atmosferă
Fondatorii Uniunii Europene, Jean Monnet și Arthur Salter, doreau un guvern supranaţional care să conducă Statele Unite ale Europei
Jurnaliştii sunt cumpăraţi. Udo Ulfkotte, fost jurnalist german, dezvăluie amploarea manipulării opiniei publice prin mass-media ce este aservită serviciilor secrete, CIA, corporaţiilor şi instituţiilor globaliste
Tim R. Swartz - "Călătoria secretă a amiralului Byrd dincolo de poli"
Comisia Trilaterală şi Consiliul pentru Relaţii Externe
Tentative ale francmasonilor de a-l ucide pe ţarul Nicolae al II-lea al Rusiei

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...