Zborul 19 şi Triunghiul Bermudelor

Distribuie!

„Zborul 19 nu se referă la un singur avion, ci la cinci bombardiere navale dispărute în zona coastelor Floridei la 5 decembrie 1945. Un instructor de zbor pilota un avion, iar piloţi calificaţi erau în celelalte. Transmisiile radio arată că instructorul a intrat în panică în momentul în care busolele s-au defectat.

Nicio urmă din restul avioanelor nu s-a mai găsit vreodată. Misterul a sporit după ce un avion care a fost trimis în căutarea Zborului 19 a dispărut de asemenea fără urmă. S-a spus că toate aeronavele au pierit în zona cunoscută drept Triunghiul Bermudelor.”[1]


SURSE

  1. https://adevarul.ro/international/in-lume/avion-disparut-radare-istoria-aeronavelor-disparute-ultimii-70-ani-1_573d42c05ab6550cb815094e/index.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...