Zece ani de la intrarea în Uniunea Europeană: Sărăcie, Globalizare, Neomarxism, Neoliberalism, Noua Ordine Mondială, „Corectitudine Politică”, Big Brother, Multiculturalism, Multinaționale, Codex Alimentarius, Monsanto Abuzuri și Marxism Cultural

Distribuie!

„Pe 1 ianuarie 2017 s-au împlinit 10 ani de când România a intrat în Uniunea Europeană. Presa mainstream și mașinăria de propagandă a Bruxellului a inundat opinia publică cu comunicate și statistici false despre binefacerile integrării României în UE, despre îmbunătățirea vieții românilor după 10 ani de subordonare intereselor noastre către comisia europeană și a marilor puteri occidentale.

Ni se oferă niște statistici, de fapt iluzii, despre creșterea potențialului economic al României și a nivelului de trai a românilor. Primii zece ani ca stat membru au adăugat un plus de 62 de miliarde de euro PIB-ului României, de la 98 de miliarde de euro la sfârşitul lui 2006 la peste 172 de miliarde de euro în 2016 spune propaganda bruxelleză.


Însă integrarea a avut mai mari costuri, nu doar avantaje. Costuri de acomodare, costuri legate de concurența mărfurilor care din 2007 circulă liber și se adaugă un cost imens, cel al hemoragiei creierelor, circa patru milioane de români care au emigrat și slăbit potențialul economic și uman privind dezvoltatarea României. O iluzie este și creșterea exporturilor.

Dacă, înainte de intrarea în UE, companiile vindeau peste hotare mărfuri în valoare de 25 miliarde de euro, exporturile au fost de peste 42 miliarde de euro numai în primele 9 luni din 2016. Statistica exporturilor e un fals ideologic. E adevărat că au crescut exporturile, dar firmele care au trimis mărfuri în străinătate sunt străine sau controlate de țări străine, multe multinaționale care au încasat dividendele și profiturile le-au dus tot în țările bogate din vest și în beneficiul occidentalilor.


Investiţile străine au contribuit din plin la această creştere, prin firmele înfiinţate care au creat locuri de muncă pentru sute de mii de români. Aproape 33 de miliarde de euro au intrat în ţară de la 1 ianuarie 2007 şi până în această toamnă. E adevărat investițiile au crescut dar în beneficiul acelorași firme străine care au încasat beneficiile. Veniturile în plus nu au ajuns în buzunarele românilor, ci în conturile managerilor sau patronilor străini.

Privatizările din 2001-2008 ne-au adus falimentarea economiei naționale și nu am reușit să recuperăm pierderile pentru că profitul l-a încasat compania străină. Înainte de 2008 intrau anual, în România, circa 7,3 miliarde de euro, sub formă de investiţii străine directe, după 2008, media a scăzut la 2,5-2,7 miliarde de euro, deci o pierdere de aproape 5 miliarde de euro anual.

Aderarea la Uniunea Europeană a însemnat şi atragerea de fonduri în valoare de 39,9 miliarde de euro. După ce scădem contribuţia plătită de România la bugetul comunitar, rămânem cu un plus de 26,5 miliarde de euro, bani pe care economia noastră îi câștiga înainte din profiturile firmelor românești, ce ajungeau la salariații români. Azi aceste beneficii din fonduri europene ajung tot la companii și cetățeni străini.

Pe hârtie, salariul mediu net a crescut de la 312 euro net în 2007 la 459 euro net în 2016, dar în realitate abia a acoperit rata inflației. Odată cu integrarea României în UE și sub diktatul Buxellului, românii au rămas tot codaşii Europei când vine vorba de PIB-ul per capita raportat la puterea de cumpărare, un indicator care arată ce putem face cu banii. În România este de 57% din media UE, faţă de 68% în Ungaria şi 77% în Portugalia.

O altă demagogie a Bruxellului este propaganda privind creșterea exportului agricol și a producției companiilor agricole din România. În schimb, realitatea e cruntă, circa 40 la sută din terenul agricol al României e controlat de străini, ceea ce face ca acest surplus de produse să aducă bani și beneficii tot intereselor de peste hotare. După 10 ani de la integrarea europenă a României, românii o duc tot mai prost, bine fiindu-le doar europarlamentarilor propagandiști de la Bruelles, precum Corina Crețu, pe salarii uriașe în euro, care oferă comunicate, ca pe vremea comuniștilor despre binefacerile false ale integrării.

Statistica nu minte. România a intrat într-o eră a subdezvoltării structurale odată cu integrarea în UE, iar românii sunt tot mai săraci. Țara noastră după 10 ani de integrare UE e mai săracă, fără autostrăzi și trenuri de mare viteză, dar cu industria, facilitățile portuare și agricultura pe mâni străine. Românii după euforia din 1 ianuarie 2007 au cunoscut imediat sărăcia UE prin criza economică din 2009, când s-au tăiat salarii, pensii și îndemnizații de mame, iar românii de atunci o duc tot mai greu de la an la an, pierzându-și speranța.

Creșterea eonomică și exporturile sunt doar pentru profiturile companiilor străine care controlează economia din România. Românii sunt tot mai puțini, prin prăbușirea demografică, datorită emigrației și sărăciei, iar creșterea economică nu se simte în buzunarele românilor pentru că veniturile pleacă spre Bruxelles, Londra, Paris sau Berlin. O dezbatere științifică a Universității ”Babeș-Bolyai” evidențiază clar că România și românii au sărăcit după 1 ianuarie 2007.

Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca a organizat recent o dezbatere pe tema rezultatelor la 10 ani de la integrarea României în Uniunea Europeană. Unul dintre organizatorii dezbaterii, Constantin Boștină, Președintele Asociației pentru Studii și Prognoze Economico-Sociale, a recunoscut că din păcate în acești 10 ani gradul de sărăcie din România a crescut. Și negociatorul României pentru aderarea la UE, fostul ministru Vasile Pușcaș, a menționat că dacă s-ar fi realizat o adevărată integrare, peste 3 milioane de români n-ar fi căutat fericirea în afara României.

După 10 ani de la integrarea României în UE, viața și statistica ne arată că a fost o iluzie a românilor că străinii ne vor binele, o amăgire de care ne vindecăm tot mai mulți, noi, din clasa de mijloc, care de la an la an suntem tot mai săraci în ciuda comunicatelor propagandistice și zgomotoase ale Bruxellului și a europarlamentarilor bine plătiți din munca noastră; din plata taxelor și impozitelor tot mai numeroase în beneficiul unei clase suprapuse de funcționari ai comisiei europene incompetente și lacome.”[1]

Zece ani de la intrarea în Uniunea Europeană: Sărăcie, Globalizare, Neomarxism, Neoliberalism, Noua Ordine Mondială, „Corectitudine Politică”, Big Brother, Multiculturalism, Multinaționale, Codex Alimentarius, Monsanto Abuzuri și Marxism Cultural

Intrarea in Uniunea Europeana a insemnat un pas important pentru alinierea la Noua Ordine Mondiala numita si „Globalizare”. Oamenii nu au stiut ce inseamna cu adevarat Noua Ordine Mondiala sau Globalizarea. Au crezut ca „va fi mai bine”. Speranta ca „maine va fi mai bine”, este un crez al romanilor, care inca ii determina sa aiba incredere totala in globalisti.

Este un concept gresit! Globalizarea inseamna dictatura, nu libertate. Intrarea in UE a adus elemente specifice Noii Ordini Mondiale: saracie, globalizare, neomarxism, neoliberalism, „Corectitudine Politica”, Big Brother, multiculturalism, abuzuri si Marxism Cultural.

Prin neoliberalism se promoveaza multinationalele (corporatiile straine), care se instaleaza in tari de tip colonie (ex. Romania) si incep goana dupa profit, in timp ce restul populatiei se afunda in saracie. Globalistii au grija ca multinationalele sa plateasca un impozit cat mai mic. Astfel de tari-colonie sunt transformate in piete de desfacere.

Prin neomarxism se promoveaza idei specifice bolsevismului (Noua Ordine Mondiala, „Corectitudinea Politica”, Globalizare, Big Brother, multiculturalism, abuzuri si Marxism Cultural). Le repetam doar pentru ca dumneavoastra sa le intelegeti mai bine.

Noua Ordine Mondiala este un concept masonic prin care se doreste instaurarea unui Guvern Mondial Totalitar. Noua Ordine Mondiala nu inseamna libertate, ci dictatura si sclavie.

„Corectitudinea Politica” este o ideologie bolsevica care a creat o politie a gandirii, oamenii fiind determinati sa se exprime doar intr-un anumit fel pentru a nu „jigni” anumite minoritati. „Corectitudinea Politica” nu se refera doar la cenzura cu privire la critica minoritatilor, ci se aplica in multe alte domenii (stiinta, medicina, istorie etc.).

Globalizarea este un termen sinonim cu „Noua Ordine Mondiala”. Acest termen este cel mai intalnit in mass-media. Mass-Media nu foloseste sintagma „Noua Ordine Mondiala”, caci este o sintagma folosita de „adeptii teoriei conspiratiei”.

Big Brother reprezinta planul Globalistilor de a monitoriza populatia Pamantului. George Orwell a dezvaluit acest plan in celebra sa carte „1984”. Globalistii au creat terorismul mondial, creand diverse celule teroriste, cu scopul de a-i determina pe oameni sa renunte la libertati in numele „securitatii”. „Lupta impotriva terorismului” este o aberatie, caci globalistii sunt cei ce au creat si finantat terorismul. Asta o demonstreaza istoria (va recomandam sa studiati „Operatiunea Northwood’s”, „Operatiunea Gladio” si „Operatiunea Cyclone”).

Multiculturalismul este un plan al Globalistilor de a amesteca toate rasele Pamantului cu scopul de a crea o lume fara identitate culturala si istorica. O lume fara cultura, istorie si traditii este o lume usor de condus si integrat in Dictatura Globala – Noua Ordine Mondiala. Richard Kalergi a scris in cartea sa, „Idealismul Practic” ca, „omul viitorului va fi un euro-asian negroid”. Multiculturalismul trebuie respins, fiecare popor trebuie sa-si pastreze cultura, istoria, traditiile si religia – acestea sunt elemente pe care Globalistii vor sa le distruga. Marxistul Georgy Lucaks, un activist al Scolii de la Frankfurt, a inventat conceptul numit „Terorism Cultural”. Filozofii marxisti au observat ca oamenii nu raspund apelurilor lor revolutionare pentru crearea unei Republici Socialiste Internationale, din cauza faptului ca au ramas loiali culturii, istoriei si traditiilor. Marxistii/internationalistii/globalistii/anarhistii vor sa distruga cultura, istoria, religia si traditiile fiecarui popor.

Multinationalele fac parte din ideologia neoliberala. Ele sunt controlate de catre Globalisti pentru a exploata puterea de munca a tarilor sarace, pe care apoi le transforma in colonie. Cel mai clar exemplu sunt supermarket-urile. Acestea distrug economia unei tari, caci micii producatori nu isi mai pot vinde marfa.

Codex Alimentarius este un plan al Globalistilor prin care promoveaza o hrana chimicalizata. La data de 10 decembrie 1974, Henry Kissinger, Secretar de Stat al SUA, a emis „Memorandumul 200” in care se atrage atentia cu privire la cresterea populatiei Pamantului. Henry Kissinger a afirmat ca populatia Pamantului trebuie redusa cu 90% pentru a se putea intra in Noua Ordine Mondiala. David Rockefeller, Bill Gates, Printul Philp al Marii Britanii si multi alti Globalisti au sustinut aceasta idee criminala. Thomas Malthus este ideologul planului de reducere a populatiei Pamantului. Suprapopularea Pamantului este un mit al Globalistilor, ca si „Incalzirea Globala” (un pretext prin care se sustine in mod mincinos ca „oamenii sunt adevarata cauza” a „Incalzirii Globale”, dupa cum scriau Alexander King si Bertrand Schneider in cartea lor „Prima Revolutie Globala”). Monsanto este o corporatie care se ocupa de crearea Organismelor Modificate Genetic. Oamenii de stiinta rusi au demonstrat ca aceste Organisme Modificate Genetic provoaca cancer si multe alte boli grave. Rusia a interzis astfel de Organisme Modificate Genetic si sustine o alimentatie sanatoasa.

Abuzul este unul dintre elementele specifice Globalistilor. Atat in Europa, cat si in Romania, Justitia a fost transformata intr-o structura represiva. In Romania, asa-zisa „Justitie Independenta”, aflata la comanda SUA-UE-Soros si mai ales la comanda Mecanismului de Cooperare si Verificare (MCV), a incalcat si incalca in mod constant Drepturile si Libertatile Fundamentale ale Omului prin arestari spectacol. Justitia nu se mai face la Tribunal, ci vorbim de o telejustitie, in care oamenii sunt acuzati si condamnati deja de catre o mare parte a mass-mediei. Desi exista „prezumptia de nevinovatie” in toti acesti ani de asa-zisa „lupta anticoruptie”, DNA-ul controlat de SUA-UE-Soros a calcat in picioare Drepturile si Libertatile Omului, Romania fiind condamnata de nenumarate ori la CEDO.

Marxismul Cultural este un concept marxist prin care se promoveaza ideologia LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transexuali), ideologia de gen (alte genuri in afara de feminin si masculin), ideologia multiculturalista, ideologia ateista.

Tot ceea ce ati citit pana acum ne arata lumea in care traim. Toate acestea se intampla. Cei care afirma ca „intrarea in UE a adus lapte si miere” sunt niste mincinosi. Adevarul este acesta, adevarul este unul dur. Daca romanii ar fi stiut ce inseamna intrarea in Uniunea Europeana ar fi refuzat. Mai mult decat atat, ca sa vedeti ticalosia Globalistilor, acestia nici macar nu au facut referendum pentru a intreba lumea daca este de acord cu intrarea in UE si NATO. Au facut-o in mod abuziv, in mod nedemocratic.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/01/10-ani-de-integrare-si-saracie-in-ue-iluzia-romanilor-ca-strainii-ne-vor-binele.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...