Zece conspiratii care s-au dovedit adevarate si sunt incontestabile ! Acestea sunt doar o farama din Conspiratia Iluminatilor !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa cum am mai spus, refuz cu indarjire sa folosesc sintagma “Teoria Conspiratiei”, caci aceasta este o forma, folosita fatis, de tot felul de “jurnalisti, politicieni, analisti”, prin care incearca, sa ridiculizeze niste evenimente istorice, concrete, sperand ca oamenii ii vor crede pe cuvant, asa cum au facut-o de-a lungul timpului. Nu mai merge. Intregul vostru sistem corupt si plin de minciuna, incepe sa scartaie si nu va mai dura mult pana nimeni, nu va va mai crede.

Zece-TEORII-ALE-CONSPIRATIEI-care-s-au-dovedit-ADEVARATE0

Topul a fost realizat si prezentat pe Caplimpede.ro:


1. O companie de relatii publice a obtinut sprijinul opiniei publice pentru interventia SUA in razboiul din Golf

In 1990, o fata de 15 ani din Kuwait, a depus o marturie, in fata Congresului din Statele Unite, impotriva soldatilor din Irak. Nayirah, asa cum a fost numita fata, a spus ca militarii luau bebelusi din incubatoarele spitalelor si ii aruncau pe podea, ca sa ii omoare. Marturia fetei, impreuna cu alte motive, a dus la interventia Statelor Unite in razboiul din Golf. O investigatie ulterioara a demonstrat ca discursul pe care fata l-a tinut in fata Congresului a fost conceput de gigantul de pe piata companiilor de relatii publice Hill & Knowlton si, mai mult, ca „Nayirah” era fiica ambasadorului din Kuwait in Statele Unite. Tom Lantos, cel care a co-prezidat comisia in fata careia fata a depus marturie, a coordonat intreaga afacere. Coincidenta sau nu, comisia pe care o conducea inchiria spatiu in sediul central al companiei de PR care a pus totul la punct.

2. Guvernul Statelor Unite a vandut arme Iranului si a folosit banii pentru a sustine militantii din Nicaragua

In 1985, mai multi oficiali americani, apropiati presedintelui Reagan, au facilitat vanzarea de arme catre Iran, incalcand astfel un embargou care era in vigoare la acea perioada. Profitul obtinut astfel a fost apoi folosit pentru finantarea grupului Contras, rebelii anti-comunisti din Nicaragua. Intreaga situatie a fost declansata de capturarea a sapte cetateni americani in Liban, de catre un grup ostil care avea legaturi cu Iranul. Dupa negocieri care au implicat si Israelul, Statele Unite au fost de acord sa vanda arme Iranului, in schimbul eliberarii ostaticilor. Implicarea presedintelui Reagan in toata afacerea nu este cunoscuta.

3. Americanii au scos la suprafata un submarin rusesc cu trei rachete nucleare armate la bord

In 1974, Richard Helms, directorul CIA, a obtinut aprobarea presedintelui Nixon pentru a incepe o operatiune de recuperare a unui submarin rusesc scufundat in Oceanul Pacific. Americanii erau interesati de cele trei rachete nucleare armate, de cate o megatona fiecare, care se aflau la bord. Desi documentele au fost desecretizate, unele informatii lipsesc sau au fost distruse, asa ca nu se stie daca operatiunea a reusit sau nu. Totusi, vasul care trebuia sa asiste la scoaterea la suprafata a submarinului a ajuns in Hawaii pentru „descarcarea elementelor recuperate”.

4. Guvernul SUA a testat efectele LSD-ului pe cetateni canadieni si americani, fara ca acestia sa stie

La inceputul anilor ’50, guvernul Statelor Unite a autorizat CIA sa inceapa Operatiunea MKUltra, un studiu clinic care urma sa analizeze efectele hipnozei, torturii, izolarii si ale LSD-ului, asupra pacientilor umani. Cei mai multi dintre acestia nu stiau despre ce e vorba, iar medicii si personalul spitalelor implicate au fost platiti pentru a nu informa subiectii corespunzator. Autoritatile au oferit chiar heroina unor persoane dependente, pentru a le convinge sa ia parte la experiment. Pana la incheierea operatiunii, in 1973, cand multe dintre documente au fost distruse, mai mult de 30 de universitati au fost implicate si cel putin o persoana a murit, sinucigandu-se dupa ce a ingerat LSD fara sa stie.

5. Liderii americani planuiau sa insceneze o serie de atacuri teroriste, pentru a interveni in Cuba

In 1962, la scurt timp dupa ascensiunea lui Fidel Castro la putere in Cuba, Departamentul Apararii din Statele Unite a propus demararea Operatiunii Northwoods. Aceasta urma sa utilizeze o serie de masuri pentru a castiga sprijinul opiniei publice americane si internationale si pentru a justifica o interventie armata in statul comunist.

Conform dosarelor, care au fost desecretizate recent, tacticile care urmau sa fie folosite includeau raspandirea unor zvonuri, distrugerea unei nave americane in golful Guantanamo si chiar organizarea de inmormantari pentru victimele fictive, sau chiar deturnarea unor avioane comerciale sau vase de croaziera. Din fericire, presedintele John Fitzgerald Kennedy a refuzat propunerea oficialilor.

6. O parte a incidentului din golful Tonkin nu a avut loc

Incidentul din golful Tonkin este expresia folosita pentru a desemna doua lupte intre nave americane si nord-vietnameze, care au avut loc pe 2, respectiv 4 august, 1964. Intamplarea a dus la declansarea razboiului din Vietnam, iar autoritatile americane au fost acuzate, in numeroase randuri, ca au fabricat incidentul pentru a justifica o interventie in statul comunist.

Oficial, distrugatorul american USS Maddox a fost implicat intr-o lupta impotriva a trei nave vietnameze, in golful Tonkin, pe 2 august 1964, in urma careia patru soldati vietnamezi au fost ucisi, iar navele lor au fost serios avariate. Peste doua zile, distrugatorul a raspuns unui atac vietnamez in aceeasi zona, iar presedintele Lyndon Johnson a hotarat sa ceara Congresului aprobarea pentru o interventie militara, fapt care a dus la inceperea razboiului din Vietnam.

In 2005 insa, NSA a desecretizat documentele legate de eveniment, conform carora al doilea atac, cel care a determinat interventia americana, nu a avut loc. Se pare ca soldatii de pe USS Maddox au interpretat niste semnale radar false drept un atac asupra lor din partea vietnamezilor, care nu au intreprins nicio actiune in acea noapte.

7. Mai mult de 100 de milioane de americani au fost vaccinati cu un virus potential cancerigen

Din 1954 pana in 1961, virisul simian 40, SV40, s-a regasit in componenta vaccinului impotriva poliomielitei. Cercetarile estimeaza ca cel putin 98 de milioane de persoane au fost injectate cu vaccinul contaminat doar pe teritoriul Statelor Unite. Guvernul federal a modificat prevederile referitoare la vaccinurile orale in 1961, dar medicii au continuat sa administreze medicamentele pana in 1963. Virusul SV40 este cunoscut pentru faptul ca duce la aparitia cancerului la animale, dar nu exista studii care sa-l lege de dezvoltarea bolii la pacientii umani. Totusi, anumite cercetari au descoperit urme ale virusului in componenta tumorilor cerebrale si pulmonare, atat la adulti cat si la copii.

8. Serviciul de Sanatate Publica din Statele Unite a tratat gresit, in mod deliberat, pacienti bolnavi de sifilis

In 1932, Serviciul de Sanatate Publica din SUA, impreuna cu Institutul Tuskegee, au demarat un studiu clinic pentru a analiza evolutia naturala a sifilisului netratat la barbatii de culoare. Subiectii au fost atrasi in cadrul programului sub pretextul ca primesc asistenta medicala gratuita din partea guvernului. Nu numai ca participantilor la studiu nu li s-a spus ca sunt bolnavi de sifilis, dar nici nu au fost tratati corespunzator, nici macar dupa aparitia si acceptarea penicilinei ca remediu impotriva infectiei. Experimentul a reunit 600 de barbati afro-americani, 399 de bolnavi si 201 sanatosi. Desi studiul era planificat sa dureze doar sase luni, a tinut, pana la urma, 40 de ani. A fost intrerupt in 1972, dupa un articol Associated Press, care a facut publice toate neregulile care se petreceau in cadrul experimentului Tuskegee.

9. Afacerea Dreyfus

La sfarsitul secolului al XIX-lea, un scandal politic divide Franta. Este vorba despre arestarea, condamnarea si rejudecarea lui Alfred Dreyfus, un tanar ofiter evreu. In 1894, Alfred Dreyfus, un tanar ofiter de artilerie care descindea din evreii alsacieni, este condamnat la inchisoare pe viata pentru tradare. Un bilet cu o presupusa transmitere a secretelor militare franceze catre Ambasada Germaniei din Paris fusese gasit intr-un cos de gunoi al armatei germane si „toate dovezile” indicau ca Dreyfus ar fi vinovatul. Astfel ca, este condamnat si trimis la o colonie penala din Insula Diavolului in Guineea Franceza, unde petrece urmatorii cinci ani. Doi ani mai tarziu, in 1896, un alt bilet incriminatoriu apare.
Scrisul era identic cu primul, dar, cum Dreyfus era inchis, nu avea cum sa fie autorul acestuia. Apar dovezi care il identifica drept autor pe Ferdinand Walsin Estehazy, maior al Armatei Franceze, un impatimit al jocurilor de noroc. Inaltii oficiali militari musamalizeaza aceste noi dovezi, iar Esterhazy este achitat in unanimitate. Armata l-a acuzat pe Dreyfus si de alte infractiuni bazate pe documente fabricate de ofiterul de contra-informatii Hubert-Iosif Henry, care urmarea sa reconfirme condamnarea primita de Dreyfus. In 1899, Dreyfus este adus in fata instantei pentru un nou proces. In ciuda dovezilor solide, Dreyfus este gasit vinovat dupa doar o ora de deliberari si condamnat la alti 10 ani de inchisoare.

10. Departamentul Trezoreriei din Statele Unite a otravit alcoolul in timpul Prohibitiei

Prohibitia a fost o interdictie nationala de a produce, comercializa, importa sau transporta bauturi alcoolice, impusa in Statele Unite la inceputul anilor ’20. Masura a fost luata pe fondul unei miscari impotriva consumului de alcool, sustinuta in principal de protestantii din mediul rural. Legea Volstead si al 18-lea amendament la Constitutia SUA au pus in practica prohibitia nationala, care a durat pana in 1933. In ciuda legilor dure si a masurilor luate de autoritatile americane, Prohibitia nu a reusit sa elimine consumul de alcool, in cei 13 ani in care a fost in vigoare, ba mai mult, a dus la aparitia unor retele de crima organizata si la dezvoltarea celor existente, cum ar fi Mafia.

Pentru a face fata cererii uriase, contrabandistii nu numai ca produceau alcool, dar si furau cantitati mari de alcool industrial, relateaza Business Insider. Chimistii platiti de traficanti se asigurau apoi ca elementele nocive, in special alcoolul metilic, erau eliminate, si se putea trece la realizarea produselor atat de cautate. Guvernul american a aflat de aceasta practica si a inceput sa adauge in alcoolul industrial substante chimice mult mai periculoase, cum ar fi kerosenul, acetona sau cloroformul.

Acestea trebuiau sa imbolnaveasca un numar de consumatori si sa-i descurajeze pe ceilalti. Se estimeaza ca numai in New York, intre 1926 si 1927, au murit peste o mie de persoane, otravite de substantele adaugate de autoritati in alcoolul industrial.”[1]

SURSE

1. http://www.caplimpede.ro/zece-teorii-ale-conspiratiei-care-s-au-dovedit-adevarate/


Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...