Zece conspiratii in care cred americanii, acestea fiind adevarate !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Americanii, iar aici ma refer la oamenii de rand, din cauza coruptiei uriase din „democratia” lor, au inceput sa vada adevarul prin prisma conspiratiilor. De la corporatiile farmaceutice, care se imbogatesc pe seama oamenilor, trecand prin tot ce inseamna Iluminati, reptilieni, evrei care conduc lumea, masonerie si ajungand la atentatele de la 11 septembrie 2001, toate acestea sunt luate la puricat de americani, existand dovezi pentru fiecare in parte.

illuminati-money-control

Topul a fost prezentat pe Stirea Zilei:


1. Reptile ce-si schimba forma in oameni iar acum controleaza guvernul

Au aparut nenumarate documentare si ipoteze cu privire la aceasta teorie pe care tot mai multi americani o iau in serios, cu toate ca mai mult suna a regie de Hollywood.

2. Paul McCartney a murit in 1966 si a fost inlocuit de o dublura

Conspirationistii spun ca manageri Beatles au angajat o “sosie” care ii semana perfect chitaristului si ca au plasat indicii despre moartea lui Paul, de exemplu, pe coperta albumului Abbey Road, Paul e singur descult cu o tigara in mana.

3. Sistemul de evacuare al avioanelor raspandeste de fapt substante chimice foarte periculoase

Daca kerosenul ars de avioane poate fi considerat o substanta chimica foarte periculoasa,atunci aceasta teorie este adevarata.

4. Moartea lui Osama bin Laden

Teorii privin moartea celebrului terorist inca continua sa fie formulate. De ce nu exista macar o poza a corpului sau? A fost oare inmormantat in ocean?

5. Aselenizarea a fost o minciuna

Aceasta teorie capata tot mai multa credibilitate odata cu trecerea timpului. Un documentar al televiziunii Fox arata o serie de teori si discrepante intre cum arata imaginile de pe Luna facute de americani in 1969 si cum ar trebui sa arate defapt.

6. Guvernul adauga fluor in apa in scopuri diabolice

Sa fie asta oare o conspiratie a unor producatori de apa plata? Noua la suta dintre americani sustin aceasta teorie.

7. Atacurile de la 11 septembrie

O mare parte dintre americani, cred in ipoteza potrivit careia guvernul S.U.A a stiut si nu a dorit sa previna atentatele de la 11 septembrie.

8. Presedintele Obama este antihristul

O treime din populaţia adulta a Statelor Unite ale Americii crede ca incalzirea globala este o cacealma, iar unu din patru americani îl suspecteaza pe preşedintele Barack Obama ca este anticristul. Acestea sunt rezultatele unui sondaj realizat de Public Policy Polling (PPP).

9. Big Foot exista

Unul din sapte americani crede ca celebrul monstru al americii “Big Foot” exista. Probabil s-a creat un sentiment de mandrie nationala in jurul acestei povesti.

10. Companiile farmaceutice au creat noi boli pentru a scoate profit

Cu toate ca teoria suna mai mult a paranoia decat a realitate, 15 la suta din americani cred aceasta ipoteza.”[1]

Informatiile prezentate de catre cei de la Stirea Zilei, sunt brute si fara dovezi in dreptul lor, astfel incat, cititorul, ce se va uita la fiecare in parte, va incepe sa mustaceasca. Atunci cand studiem carti de Jan Van Helsing ori David Icke, lucrurile incep asa de bine sa se aseze in mintea scepticilor, caci dovezilor sunt irefutabile, in ceea ce priveste „Teoria Conspiratiei”.

„Teoria” – caci ele sunt demonstrate si fie ca vrem, fie ca nu, are o forma de ridiculizare. N-o sa vedeti niciodata, in mass-media oficiala zicand: „conspiratii adevarate” ! Nu, ei vor zice „Teoria Conspiratiei”, adica totul este doar ipoteza/teorie, afirmatii nedemonstrabile, desi, tonele de documente tocmai confirma aceste afirmatii.


SURSE

1. http://stireazilei.com/top-zece-teorii-ale-conspiratiei-care-cred-americanii-si-zilele-noastre-cate-s-au-adeverit/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...