Zece metode de a va proteja impotriva radiatiei nocive produse de telefonul mobil !

Distribuie!

Traim intr-o lume, unde suntem, efectiv, bombardati, la tot pasul de unde electromagnetice de inalta frecventa. Cel mai concret exemplu in acest sens este telefonul mobil, folosit de aproape toti oamenii. Nu trebuie sa fii om de stiinta sau sa ai cine stie ce studii tehnice, pentru a fi de acord si a intelege nocivitatea acestor dispozitive. Partea conspirationista a lor este aceea ca, desi multi cercetatori au prezentat sute de pagini de studii, companiile de telefonie mobila, pentru a putea mentine oamenii la aceeasi de ignoranta, se folosesc de oferte, care mai de care, mai atractive, in care sint incluse mii si mii de minute in retea si sute de minute nationale.

radiatia telefonului mobil

Inainte de cele 10 metode de protectie, vreau sa va prezint si eu cateva:


1. Vital Protect -> http://www.aimgroup.ro/index.php/vital-protect-home.html?acc=aab3238922bcc25a6f606eb525ffdc56.

2. Bratari de cupru, cuprul avand o putere extraordinara pentru organism -> http://www.program-afiliere.com/affiliate/affiliate.php?id=1312&group=18.


3. Cristalele -> http://www.program-afiliere.com/affiliate/affiliate.php?id=1312&group=25.

Site-ul viataverdeviu.ro ne expune 10 metode de a ne proteja impotriva radiatiilor emise de telefoanele mobile:

„Probabil ca ati auzit ca utilizarea telefoanelor mobile va poate expune la niveluri nesanatoase de radiatie. Cu 1,9 miliarde de utilizatori ai telefoanelor mobile in intreaga lume (208 milioane doar in SUA), telefoanele au devenit o solutie tehnica pentru comunicare si nu vor dispare prea curand.

Cercetarile de pana acum au fost amestecate, dar unii experti, precum dr. George Carlo, fost director de cercetari in proiecte de siguranta valorand 28 milioane $ din industria telefoanelor mobile, crede ca am putea fi in pragul unei crize majore de sanatate. In mod specific, el crede ca lumea ar fi pe marginea prapastiei, cu 500 000 de cazuri de cancer la creier si alte tipuri de cancer anual, datorita proliferarii – si cresterii puterii – tehnologiei telefoniei mobile.

Expertii avertizeaza ca cercetarile au pus deja in legatura utilizarea mobilului – cel putin in teorie – cu o gama de afectiuni precum dureri sporite de cap, hipertensiune, declansarea timpurie a Alzheimer-ului si desigur cancer. Ei spun ca astfel de cercetari sunt preliminarii, si sunt necesare mai multe cercetari pentru a obtine siguranta, efectele radiatiei sunt cumulative si afecteaza oameni diferiti in moduri diferite – si in ritmuri diferite.

Deci nu mai este timp de pierdut pentru dezvoltarea obiceiurilor care sa va limiteze expunerea.
Aici sunt cateva idei care pot sa reduca riscurile generate de telefonul mobil:

1. Limitati-va timpul petrecut la mobil. Reduceti timpul petrecut la telefonul mobil, preluati doar cele mai necesare apeluri, mentineti-le scurte si la obiect. Cercetarile au aratat ca un apel scurt, de doua minute, poate altera activitatea electrica naturala a creierului pana la o ora.

2. Trimiteti SMS-uri cand puteti. Evident nu vreti sa faceti asta cand conduceti sau intreprindeti orice alta activitate ce solicita intreaga atentie, dar cand un SMS va fi de ajuns, trimiteti unul in loc sa vorbiti la telefon.

3. Luati in considerare inlocuirea telefonului actual cu un telefon cu putere mica de emisie. Oricand faceti sau primiti un apel, semnalul telefonului vostru calatoreste pe unde electromagnetice, si savantii inca nu stiu – pe deplin – cat de mult aceste unde va afecteaza sanatatea in decursul unei anumite perioade. Asa ca pentru moment, cercetatorii va sugereaza sa va inlocuiti modelul actual cu un telefon cu putere mica de emisie. Consultati recomandarile
Environmental Working Group/Grupului de Lucru pentru Mediul Inconjurator aici in lb. eng.: http://www.ewg.org/cellphoneradiation/Get-a-Safer-Phone

4. Folositi casti sau difuzorul telefonului. Chiar acum nu exista destule cercetari pentru a determina daca utilizarea difuzorului sau castilor ofera o mai buna protectie, si nu utilizarea telefonului. Dar un lucru se stie: undele electromagnetice emise de telefon sunt absorbite/receptate de catre lobul temporal al creierului in timpul utilizarii normale (telefonul la ureche) si ca aceasta parte a creierului se ocupa de auz, procesarea datelor auditive, formarea memoriei pe termen lung, vorbire, si vedere.

5. Nu tineti telefonul aproape de corp/talie in timpul utilizarii. Din nou, este un dispozitiv ce emite si transmite unde electromagnetice care sunt absorbite de tesuturile moi ale corpului. Un studiu sugereaza ca barbatii care isi poarta mobilele in apropierea taliei, ar putea avea numarul de spermatozoizi micsorat cu o treime.telefonul mobil pericole

6. Utilizare decalata. Daca iti folosesti mobilul fara casti, asteapta sa se formeze conexiunea inainte de a duce telefonul la ureche.

7. Evita utilizarea telefonului in compartimente metalice inchise. Poate suna amuzant, dar utilizarea telefonului mobil sa spunem in lift sau in masina reduce puterea semnalului si forteaza telefonul sa utilizeze mai multa putere pentru a se conecta.

8. Despre putere… Daca semnalul telefonului este redus la cateva bare, mai bine sa astepti pana il utilizezi. Din nou este o chestie de putere: semnal mai redus inseamna mai multa putere pentru utilizare.

9. Un cuvant despre CEM (campurile electromagnetice). Protejati-va de CEM-uri – campurile electromagnetice. Puteti face asta cumparand un dispozitiv de protectie validat stiintific. Facand aceasta, va veti intari campul bioenergetic si sistemul imunitar impotriva efectelor daunatoare ale CEM-urilor.

10. Ca intotdeauna, sprijiniti-va corpul printr-o nutritie adecvata. Ganditi-va la suplimentarea dietei cu antioxidanti precum catalaza, glutationa si coenzima Q10. Mai puteti suplimenta dieta si cu melatonina, zinc si Gingko Biloba.

Cand va ganditi la aceste sugestii, amintiti-va: „Expunerea voluntara a creierului la microundele provenind de la telefoanele mobile… [este] cel mai mare experiment uman facut vreodata”, spune Leif Salford, director de cercetari la Lund University, Suedia. Este indeajuns sa faceti experimentul in care puneti un bob de porumb intre doua telefoane care se suna unul pe altul sa vedeti cum bobuul de porumb se umfla si se transforma in popcorn. Cam la fel se intampla si cu celulele noastre din creier.”[1]

Asadar, oamenii trebuiesc stimulati intr-un fel pentru a putea sa vorbeasca. Supunerea oamenilor la un astfel de bombardament in masa, are un rol foarte important: distrugerea psiho-emotionala a oamenilor ! Uitati-va la majoritatea oamenilor, cum se comporta, zi de zi, precum niste zombii. Foarte multi oameni au ajuns sa nu mai fie constienti de ce se intampla in jurul lor, iar asta, pentru cei care ne conduc, este foarte bine, ca un popor distrus psiho-emotional si dezaxat nu se poate opune lor. Metodele de dezaxare ale oamenilor sint foarte multe, pe care le-am mai discutat, insa daca oamenii devin constienti, macar atat, atunci metodele de manipulare psiho-emotionale, nu-si vor mai putea face efectul.

SURSE

1. http://viataverdeviu.ro/zece-moduri-de-a-te-proteja-de-radiatia-daunatoare-produsa-de-telefonul-mobil/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...