Zece mistere nerezolvate ale peşterilor artificiale din Longyou, China

Distribuie!

Universul este plin de mistere care pun la încercare cunoştinţele noastre actuale. În „Dincolo de Ştiinţă” Epoch Times adună poveşti despre aceste fenomene ciudate pentru a stimula imaginaţia şi a deschide posibilităţi nesperate anterior. Sunt adevărate? Dumneavoastră decideţi.

Situate în apropiere de satul Shiyan Beicun în provincia Zhejiang, China, peşterile din Longyou reprezintă o magnifică şi rară lume subterană, considerată în China ca „a noua minune a lumii”. Aceste fermecătoare peşteri artificiale, despre care se crede că datează de acum cel puţin 2000 de ani, sunt printre cele mai mari opere arhitectonice subterane ale timpurilor antice.


Oameni de ştiinţă şi arheologi din întreaga lume, nu au fost în măsură să le dezvăluie secretele, lăsând fără răspuns întrebările legate de cine le-a construit şi mai ales, de ce? Sistemul de peşteri a fost descoperit în 1992 de către un sătean, de atunci fiind explorate aproximativ 36 de cavităţi artificiale, aflate pe o suprafaţă totală de peste 30 de mii de metri pătraţi. Peşterile sunt sculptate în siltstone (o rocă sedimentară) şi fiecare dintre ele are o adâncime de aproximativ 30 de metri. Peisajul este presărat cu poduri, jgheaburi, piscine şi stâlpi distribuiţi uniform în toată structura, cu scopul de a sprijini plafoanelor peşterilor. Pereţii şi coloanele de sprijin au fost sculptate cu mare precizie, acoperite cu linii paralele decorative realizate cu o daltă. Din cele 36 de peşteri, în prezent, doar una este deschisă publicului, aleasă pentru că în interior există sculpturi din piatră înfăţişând cai, peşti şi păsări.

Peşterile Longyou reprezintă o adevărată enigmă pentru oamenii de ştiinţă. Conform Ancient Origins, există zece mistere nerezolvate în legatură cu acestea.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/zece-mistere-nerezolvate-ale-pesterilor-artificiale-din-longyou-china–225751

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/zece-mistere-nerezolvate-ale-pesterilor-artificiale-din-longyou-china–225751
  2. Foto: ancient-origins.net

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...