Zeci de angajați ai Facebook contestă cultura liberală „intolerantă”

Distribuie!

„Într-o postare internă, un inginer senior de la Facebook acuză compania de „monocultură politică”, fapt ce a determinat peste 100 de colegi să formeze un grup prin care să militeze pentru diversitate politică.

Grupul reprezintă mai puțin de jumătate de procent din forța de muncă a gigantului social media și membrii nu sunt neapărat conservatori. Cu toate acestea, ei spun că s-au săturat de felul în care sunt tratați colegii care nu merg tiptil pe linia liberală.

„Suntem o monocultură politică, intolerantă față de alte puncte de vedere”, a scris Brian Amerige, într-o postare din 20 august intitulată „Avem o problemă cu diversitatea politică”. Postarea a apărut apoi în New York Times. „Pretindem că îmbrățișăm toate perspectivele, dar atacăm imediat – de multe ori precum o gloată – pe oricine care prezintă un punct de vedere care se opune ideologiei de stânga.

De când a fost postat mesajul și până acum, peste 100 de angajați au intrat în grupul „FB’ers for Political Diversity”. Deși alți angajați ai Facebook s-ar fi plâns că postările grupului sunt ofensatoare pentru minorități, o sursă a spus Fox News că intenția grupului este de a fi un spațiu constructiv care să includă și oameni de stânga și de dreapta.

Facebook are peste 25.000 de angajați și, precum mai toate companiile din Silicon Valley, este percepută ca având o cultură liberală. În mai, compania a anunțat că fostul senator de Arizona Jon Kyl, republican, va conduce o anchetă privind alegațiile că rețeaua socială este anti-conservatoare.

Memoriul citează o serie largă de îngrijorări, incluzând aici înlăturarea posterelor care urează binevenit suporterilor președintelui Trump, eforturile de a-l înlătura pe Peter Thiel (pro-Trump) din board-ul Facebook sau faptul că „Toate Viețile Contează (All Lives Matter – în opoziție cu Black Lives Matter – „Viețile negrilor contează” – n.r.) îți poate aduce concedierea.

O sursă familiară cu incidentele a spus că în cadrul Facebook cultura este deschisă și angajații sunt încurajați să comunice liber în oricare dintre miile de grupuri interne.”[1]

SURSE


  1. https://romanialibera.ro/international/zeci-de-angajati-ai-facebook-contesta-cultura-liberala-intoleranta-750193
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

CIA pregătește un atac informatic fără precedent la adresa Rusiei
Faptul divers multicultural
SUA, Marea Britanie și Franța au atacat Siria! Globaliștii folosesc aceleași minciuni pe care le-au folosit pentru a-l înlătura pe Saddam Hussein!
84% dintre francezi sunt dispuși să accepte limitarea unor libertăţi în favoarea creşterii nivelului de securitate
Faza finală a războiului financiar global: Situaţia globală financiar-bancară şi bursieră – între bula bursieră şi banii virtuali
Mass-Media oficială din SUA se află în declin: încrederea oamenilor scade pe zi ce trece
Sateliții 5G
James Paul Warburg, francmason, bancher, părinte fondator și director al Băncii Federale de Rezerve, a făcut următoarea declarație în fața Senatului SUA la data de 17 februarie 1950: "Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
Operațiunea Northwoods: Liderii americani plănuiau să însceneze o serie de atacuri teroriste, pentru a interveni în Cuba
Top 10 cele mai mari conspiraţii din toate timpurile
1950: Prin cercetarea implicaţiilor psihologice în scopul controlului de informaţii sau controlului social, CIA desfăşoară ample şi susţinute programe de dezvoltare a cercetării comportamentului uman şi în special a controlului minţii, toate fiind motivate de faptul că şi ruşii, chinezii sau coreenii folosesc programe similare
Cum pregătesc Societățile secrete pe ascuns Guvernul mondial

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...