Zeci de copii au murit in urma vaccinarii impotriva rujeolei din Siria dupa un program amplu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, sponsorizat de catre ONU ! Organizatia Mondiala a Sanatatii si-a suspendat programul dupa aceasta tragedie !

by Dupa ce Siria a intrat treptat, treptat, pe filiera “democratiei” SUA, evident, au inceput sa faca ce stiu cel mai bine americanii: vaccinarea pentru a “preveni” ! Cel putin asta este expresia de tip propagandistic pe care o auzim tot timpul in presa oficiala, dar cand ne uitam la […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa ce Siria a intrat treptat, treptat, pe filiera “democratiei” SUA, evident, au inceput sa faca ce stiu cel mai bine americanii: vaccinarea pentru a “preveni” ! Cel putin asta este expresia de tip propagandistic pe care o auzim tot timpul in presa oficiala, dar cand ne uitam la rezultate, atunci acesti indivizi tac.

001372acd0b50d1e88df01

Vaccinul impotriva rujeolei, este unul la fel de toxic, precum si celelalte vaccinuri de pe piata produse de Bil Gates & Co. Big Pharma. Stirea a fost prezentata pe site-ul Your News Wire[1], informatiile fiind preluate de pe site-ul The Guardian[2], adica direct de la propaganda oficiala, care incepe, treptat, treptat, sa recunoasca acest adevar atat de contestat de-a lungul timpului.


Programul demonic pus la punct de Organizatia Mondiala a Sanatatii, a fost suspendat ca urmare a rapoartelor ce au prezentat moartea a nu mai putin de 36 de copii. Conform rapoartelor, moartea copiilor a avut loc in niste chinuri inimaginabile, asta dupa ce au fost vaccinati impotriva rujeolei, in cadrul unui amplu program sponsorizat de catre Organizatia Natiunilor Unite (ONU), ce s-a desfasurat in nordul Siriei.

Medicii din clinicile, din orasele, Jirjanaz si Maaret al-Nouman, din provincia de nord-est a Idlib, au spus despre copii ca imediat dupa vaccinare au inceput sa se simta rau. Coordonatorul programului de caritate medicala, Daher Zidan, a declarat urmatoarele:


“Este foarte rau. Copiii mor foarte repede. Consideram ca va fi mai rau.”[1][2]

Coalitia de opozitie siriana, care controleaza zona din provincia, Idlib si au administrat acest program, au declarat ca l-au oprit imediat. “Expertii” medicali, incercand totusi sa se scuze, au sustinut ca “ar fi vorba de un lot contaminat”. In realitate, vaccinurile sunt din fabrica contaminate si nu vorbim de o sabotare pusa la cale de vreun “terorist”.

Un observator sirian pentru Drepturile Omului a afirmat urmatoarele:

“Cel putin cinci copii au murit si alti 50 sufera de intoxicatii sau reactii alergice dupa vaccinarea impotriva rujeolei in Jirjanaz, in provincia Idlib.”[1][2]

Temerile ca numarul mortilor ar putea creste inca persista. Autoritatile locale au inceput deja o investigatie, insa adevaratii vinovati care ar trebui trasi la raspundere sunt Organizatia Mondiala a Sanatatii si insasi criminalii din Organizatia Natiunilor Unite.

1. http://yournewswire.com/dozens-of-children-feared-dead-after-being-injected-with-tainted-measles-vaccine-in-syria/

2. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/11100478/Dozens-of-children-feared-dead-after-being-injected-with-tainted-measles-vaccine-in-Syria.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

"Fetele Vaccinate" - documentar danez despre efectele nocive ale vaccinului HPV. Medicii s-au alăturat îngrijorărilor exprimate de familii. "Profitul nu trebuie să primeze în fața sănătății!"
Robert F. Kennedy Jr., nepotul fostului președinte american JFK și unul dintre cei mai cunoscuți contestatari ai vaccinurilor, ales de Donald Trump să conducă o comisie specială privind siguranța vaccinurilor
Adjuvanții din vaccinuri produc după vaccinare boli autoimune grave
Analiza biochimică a vaccinului meningococic - conținut radioactiv
Cum a desființat Rockefeller curele naturale și a creat Big Pharma
Anchetă asupra eficacităţii vaccinului anti-tetanic
Vaccinul, viața și criminalitatea pharma. De ce refuzăm obligativitatea vaccinării (și administrarea, cu forța sau prin acord prezumat, a oricărui alt produs și serviciu medical) – Partea I
Cum să organizezi o vânătoare de vrăjitoare reuşită – astăzi, Olivia Steer
L-au ucis pentru că nu era de acord cu vaccinul antigripal: Medicul Peter Cianfrani a fost găsit mort în pădure
Oficialii francezi confirma moartea a doi bebelusi provocata de vaccinurile Rotarix si RotaTeq ! Vaccinurile Rotarix (laboratoarele GlaxoSmithKline) si RotaTeq (Sanofi Pasteur MSD), sunt prezente si in Romania, fiind prescrise incepand cu varsta de sase saptamani !
În SUA, experienţele medicale pe oameni, inclusiv pe copii, au luat deja proporţii alarmante!
Autodenunțul unui vaccinolog: Jean-François Saluzzo, fost director al Sanofi Pasteur, confirmă pericolul vaccinării
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro