Zeci de copii au murit in urma vaccinarii impotriva rujeolei din Siria dupa un program amplu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, sponsorizat de catre ONU ! Organizatia Mondiala a Sanatatii si-a suspendat programul dupa aceasta tragedie !

Distribuie!by Dupa ce Siria a intrat treptat, treptat, pe filiera “democratiei” SUA, evident, au inceput sa faca ce stiu cel mai bine americanii: vaccinarea pentru a “preveni” ! Cel putin asta este expresia de tip propagandistic pe care o auzim tot timpul in presa oficiala, dar cand ne uitam la […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa ce Siria a intrat treptat, treptat, pe filiera “democratiei” SUA, evident, au inceput sa faca ce stiu cel mai bine americanii: vaccinarea pentru a “preveni” ! Cel putin asta este expresia de tip propagandistic pe care o auzim tot timpul in presa oficiala, dar cand ne uitam la rezultate, atunci acesti indivizi tac.

001372acd0b50d1e88df01

Vaccinul impotriva rujeolei, este unul la fel de toxic, precum si celelalte vaccinuri de pe piata produse de Bil Gates & Co. Big Pharma. Stirea a fost prezentata pe site-ul Your News Wire[1], informatiile fiind preluate de pe site-ul The Guardian[2], adica direct de la propaganda oficiala, care incepe, treptat, treptat, sa recunoasca acest adevar atat de contestat de-a lungul timpului.


Programul demonic pus la punct de Organizatia Mondiala a Sanatatii, a fost suspendat ca urmare a rapoartelor ce au prezentat moartea a nu mai putin de 36 de copii. Conform rapoartelor, moartea copiilor a avut loc in niste chinuri inimaginabile, asta dupa ce au fost vaccinati impotriva rujeolei, in cadrul unui amplu program sponsorizat de catre Organizatia Natiunilor Unite (ONU), ce s-a desfasurat in nordul Siriei.

Medicii din clinicile, din orasele, Jirjanaz si Maaret al-Nouman, din provincia de nord-est a Idlib, au spus despre copii ca imediat dupa vaccinare au inceput sa se simta rau. Coordonatorul programului de caritate medicala, Daher Zidan, a declarat urmatoarele:


“Este foarte rau. Copiii mor foarte repede. Consideram ca va fi mai rau.”[1][2]

Coalitia de opozitie siriana, care controleaza zona din provincia, Idlib si au administrat acest program, au declarat ca l-au oprit imediat. “Expertii” medicali, incercand totusi sa se scuze, au sustinut ca “ar fi vorba de un lot contaminat”. In realitate, vaccinurile sunt din fabrica contaminate si nu vorbim de o sabotare pusa la cale de vreun “terorist”.

Un observator sirian pentru Drepturile Omului a afirmat urmatoarele:

“Cel putin cinci copii au murit si alti 50 sufera de intoxicatii sau reactii alergice dupa vaccinarea impotriva rujeolei in Jirjanaz, in provincia Idlib.”[1][2]

Temerile ca numarul mortilor ar putea creste inca persista. Autoritatile locale au inceput deja o investigatie, insa adevaratii vinovati care ar trebui trasi la raspundere sunt Organizatia Mondiala a Sanatatii si insasi criminalii din Organizatia Natiunilor Unite.

1. http://yournewswire.com/dozens-of-children-feared-dead-after-being-injected-with-tainted-measles-vaccine-in-syria/

2. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/11100478/Dozens-of-children-feared-dead-after-being-injected-with-tainted-measles-vaccine-in-Syria.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro