Zona 51, activitatea extraterestră și tehnologia extrem de avansată

Distribuie!

După multe dezbateri care au avut loc în presa americană, autoritățile au fost obligate să recunoască, în anul 2013, existența bazei numită Zona 51. Însuși președintele Obama a declarat în mai multe rânduri că nu are cunoștință de existența ei.

Zona 51, scurt istoric


Zona 51 nu este numele inițial al acestei baze. La început, s-a numit Paradise Ranch, Home Base. Numele de Zona 51 a fost numită astfel într-un document emis de CIA, în timpul războiului din Vietnam.


După încheierea războiului rece, presa a scris despre construcția în această bază a unui avion de spionaj A12, ultra performant. Testele de zbor se efectuau numai noaptea, departe de ochii curioșilor. Avioanele A12 nu pot fi detectate de radarele de la sol și pot atinge o viteză de 3500 km/h.

Baza este extrem de bine păzită și au acces numai persoanele direct implicate în activitatea din bază. Acum câțiva ani, s-a declanșat un scandal ca urmarea prăbușirii unui avion care transporta deșeuri radioactive de la Zona 51.


Pilotul a reușit să se catapulteze și să scape cu viață. El a fost descoperit de un șofer de camion care i-a propus să-l conducă la epava avionului. Pilotul i-a spus că trebuie să părăsească imediat zona, pentru că a transportat deșeuri radioactive.

Astfel a ajuns informația la marile jurnale americane care au obligat, într-un final, ca autoritățile să recunoască existența bazei.

Activitate extraterestră


Peste 70% dintre persoanele supuse unui sondaj au conexat activitatea din bază cu cea extraterestră.
Construcția pistei de la Zona 51 s-a realizat numai noaptea, iar lungimea acesteia este de peste 9 km. În anul 1955, președintele Eisenhower a dispus testarea la această bază a unui avion realizat în proiectul secret Aquatome.

Zona 51 este situată la 190 km față de Las Vegas, într-o zonă deșertică, nepopulată. Zilnic, zeci de avioane efectuează curse între Las Vegas și Zona 51, transportând angajații.

Controversele cu privire la activitatea din bază au început în momentul în care s-a constatat că accesul persoanelor neautorizate este interzis pe o suprafață de 40 km care înconjoară perimetrul bazei.

Până în anul 1998, vizitatorii aveau acces pe un munte din apropiere care are o înălțime de 2300 metri. Muntele era escaladat în special de ufologi, dornici să observe apariția OZN-urilor în zonă. După acest an, accesul a fost interzis.
Zona 51 împreună cu celelalte zone limitrofe în care accesul este interzis au o suprafață egală cu cea a Elveției. Cam mult pentru o bază militară au concluzionat jurnaliștii. Ceva se petrece în interiorul bazei, au scris ei.

Autoritățile au motivat toată această situație prin apărarea unor secrete de stat. Puținele imagini surprinse de la Zona 51 nu sunt decât vârful unui iceberg. Activitatea se desfășoară într-un colosal complex subteran. Numai în muntele din apropiere au fost construite 9 hangare gigantice.

 

Edgar Mitchell, astronaut în cadrul misiunii Apollo 15, a declarat înainte să moară, că la Zona 51, toată tehnologia este de natură extraterestră.

În toată această dezbatere rămâne o întrebare care nu are răspuns. Au reușit americanii să folosească tehnologie extraterestră numai din recuperarea epavelor de OZN-uri sau au intrat în contact direct cu aceste civilizații?”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/zona-51-activitatea-extraterestra-si-tehnologia-extrem-de-avansata
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...