Zona 51, locul unde sunt adăpostite OZN-urile

Distribuie!

„Zona 51, locul unde sunt adăpostite OZN-urile (video)

Un cercetător al fenomenelor extraterestre susţine că a descoperit existența unui OZN. El a folosit opțiunea “călătorie în timp” din aplicaţia Google Maps care i-a dovedit faptul că americanii au construit lângă celebra bază militară Zona 51 un hambar care ar putea adăposti un OZN.

Conform Daily Mail, un cercetător al fenomenelor extraterestre, Scott Waring, crede că într-un hambar de lângă Zona 51 se ascunde un OZN. Spre deosebire de alți cercetători, el nu a investigat fotografiile NASA, ci a folosit aplicaţia Google Maps.

Într-un material video, cercetătorul a arătat cum a folosit opțiunea “călătorie în timp” a site-ului și a descoperit că în câțiva ani a fost construit un hambar care adăpostește o navă extraterestră lungă de 30 de metri, scrie Click.ro.

Aceasta este localizată mai exact în Zona S4, lângă Zona 51, care a intrat în atenția publicului în anii 1980 când americanii au fost acuzați că ascund aici dovezi ale existenței vieții extraterestre.

Analizând cu atenție imaginile, Waring susține că OZN-ul nu este momentan complet acoperit de hambar, dar ceea ce se vede este doar 30% din navă. De asemenea, construcția care ar trebui să ascundă existența navei este conectată la alte facilități care asigură o anumită ventilație.

Waring este un mare susținător al teoriilor lui Bob Lazar, un fost om de știință care a lucrat pentru guvernul american și a dezvăluit o parte din secretele ascunse în Zona 51.

“Nu credeți propaganda pe care NSA și CIA a răspândit-o despre Bob demascându-l. El are cardul de identitate al Zonei 51, documente și chiar formulare de taxe care certifică faptul că a lucrat acolo”, a afirmat Scott Waring.”[1]

SURSE


  1. https://www.efemeride.ro/zona-51-locul-unde-sunt-adapostite-ozn-urile-video
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...