Zona 51 și tehnologia extraterestră

Distribuie!by Zona 51 a fost creată în anul 1955, de către CIA, pentru a testa cele mai secrete proiecte ale SUA. La suprafață, Zona 51 are piste de decolare și 25 de hangare. Conform declarațiilor unor foști angajați, recrutarea personalului se face în cel mai secret mod. Fiecare angajat primește […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Zona 51 a fost creată în anul 1955, de către CIA, pentru a testa cele mai secrete proiecte ale SUA. La suprafață, Zona 51 are piste de decolare și 25 de hangare.

Conform declarațiilor unor foști angajați, recrutarea personalului se face în cel mai secret mod. Fiecare angajat primește un cod. Baza este construită pe un lac secat, înconjurată de munți.


Militarii locuiesc în caravane, unde nu au acces la radio și canale TV. În cursul reuniunilor, militarii nu au voie să aibă la ei hârtie și pix, totul se memorează.

Primul proiect care s-a derulat în această bază s-a numit Aquatone. Militarii nu aveau multe detalii. Știau că vor zbura la înaltă altitudine, motiv pentru care au primit combinezoane de protecție.


La o altitudine mai mare de 50000 de picioare sângele, așa cum spun piloții, sângele începe să fiarbă și în caz de depresurizare, combinezoanele le salvează viața.

În cadrul acestui proiect a fost construit avionul de spionaj, U2, care putea să zboare la o altitudine de 70000 de picioare. Oficial, avionul era utilizat în cercetarea meteorologică.

Se spune că de multe ori acest avion a fost confundat cu un OZN. Militarii care participau la astfel de zboruri nu aveau voie să aducă la cunoștința familiilor lor acest lucru.

În anul 1963, un pilot s-a catapultat pentru că avionul luase foc. Pilotul a fost adus la bază și supus unei ședințe de hipnoză pentru a se înțelege ce s-a întâmplat. Ședința de hipnoză nu a reușit și pilotului i-a fost injectat pentothal, utilizat în anesteziile medicale.

În Zona 51, în perioada 1955-1968, au avut loc mai multe teste nucleare. În anul 1958, începe construcția avionului OXCART, care putea să zboare la 100000 de picioare altitudine. Era cvasidetectabil de radare.
Multe din operațiunile de spionaj din URSS, americanii le-au efectuat cu acest avion. Era un avion furtiv, adică avea posibilitatea de a zbura fără să fie detectat de radare și putea avea viteza unei rachete. Era construit din titan.

Când piloții au văzut acest avion au crezut că au de-a face cu un OZN. Zona 51 era observată de sateliții URSS-ului. La ora când satelitul survola zona, orice activitate era oprită.

Piloții de linie și pasagerii care observau un avion OXCART, erau obligați de către agenții FBI să dea o declarație că nu vor da informații în acest sens.

Se spune că astronauții misiunilor Apollo s-au antrenat și pe acest tip de avion. Multe ipoteze au fost avansate cu privire la tehnologia acestui avion. Este de origine umană sau extraterestră?

Aceste întrebări au apărut în rândul unor specialiști care cunoscând nivelul tehnologiei americane, la nivelul anului 1958, sunt sceptici în ceea ce privește construcția unui avion cu asemenea performanțe.

Se susține ideea că avioanele furtiv au fost create în baza tehnologiei extraterestre, dobândite de americani în baza unor concesii pe care le-au făcut acestor civilizații.

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/zona-51-avioanele-furtiv-si-tehnologia-extraterestra

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Facebook a angajat o organizație finanțată de George Soros să „verifice” ceea ce va fi permis utilizatorilor să vadă în fluxul lor de știri
Institutul Tavistock și controlul minții
Ciudata "încălzire globală" – A nins la tropice!
Proiectul Venus: proiectul care doreste o lume fara bani, fara sclavie monetara, fara razboaie, unde toti oamenii sa aiba acces la energia libera! Iluminatii au trecut deja la discreditarea acestui concept numindu-l "utopic"!
De ce George Soros îl urăște pe Viktor Orban: "Promovează principiile identității naționale și creștine"
Inteligența malefică ce conduce lumea
Criza sanitară și Noua Ordine Mondială
În anul 1969, profesorul Jose M.R. Delgado de la Universitatea Yale a perfecționat stimularea electrică a creierului de la distanță ajungând la controlul comportamentului, acțiunilor, instinctelor și emoțiilor de la distanță
America a creat imaginea că luptă în Afganistan împotriva terorismului, dar a transformat această ţară într-un stat dependent în totalitate de producţia de droguri, un „narco state”. "Războiul împotriva terorismului" condus de americani în Afganistan a adus industria opiului la cote inimaginabile şi a „revitalizat” economia afgană defunctă
Vă mai amintiți de boala vacii nebune, SARS, gripa aviară și gripa porcină? Ce s-a ales de ele și cum a profitat din plin industria farmaceutică
Juramantul francmasonic - un juramant cumplit pe care cei ce intra in masonerie trebuie sa-l respecte! In juramant acestia accepta de buna voie sa fie torturati sau ucisi daca reveleaza secretele masonice noua "profanilor" (conspirationistilor)!
Un fost agent CIA dezvăluie: Obama a permis crearea ISIS!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro