Zona 51, tehnologie antigravitațională extraterestră

Distribuie!

„ZONA 51, TEHNOLOGIE ANTIGRAVITAȚIONALĂ EXTRATERESTRĂ

Zona 51 este situată la 150 kilometri de Las Vegas în deșertul Nevada. Baza militară ocupă o suprafață de 150 de kilometri pătraţi și a fost construită începând cu anul 1955.


Se dorea o bază care să aibă o locație izolată în vederea testării unui tip de avion de spionaj construit de firma Lockheed. Înainte de începerea construcției, în aceasta zonă s-au efectuat teste nucleare.

Misterul asupra acestei zone a apărut în anul 1970, atunci când CIA a finanțat anumite programe, iar baza nu era prezentată pe harta statului Nevada.


Începând cu anul 1970, au fost interzise zborurile comerciale deasupra acestei zone. Personalul care lucrează în această bază are interdicție de a vorbi despre natura muncii lor. Un avion special asigură deplasarea personalului din și spre Las Vegas.

Începând cu anii 60, au fost observate obiecte zburătoare care survolau zona. Unele aeronave aveau viteze ameţitoare. În anul 1989, un fost angajat, Bob Lazăr, rupe tăcerea și face primele declarații despre ceea ce se întâmplă în interiorul bazei.

Lazăr a susținut că a lucrat timp de un an în zona S4 care dispunea de hangare în interiorul munților din apropiere. În hangare s-ar fi aflat șapte aparate de zbor care utilizau ca propulsie forța antigravitațională. Tehnologia utilizată la cele șapte aparate de zbor era de origine extraterestră, tehnologie recuperată în urma prăbuşirii mai multor OZN-uri.

Interviul pe care Lazăr l-a acordat unui post de televiziune din Las Vegas a fost ca o bombă. În anul 1994, doi angajați ai bazei au decedat în condiţii misterioase și rudele celor doi au dat în judecată US Air Force.

În urma analizei celor două cadavre, s-a constatat că acestea conţineau o cantitate mare de dioxină. US Air Force a refuzat să pună la dispoziția instanței documente, motivând că acestea țin de securitatea națională.

În anul 2004, apar în media primele imagini cu Zona 51 captate de un satelit de spionaj. În anul 2013, CIA este obligată să puna la dispoziția Congresului 400 de pagini care descriau o parte din activitatea din Zona 51. Erau descrise teste ale unor avioane de spionaj care puteau atinge altitudinea de 20000 de metri.

Unul dintre angajați a declarat sub anonimat că era cunoscută ora la care satelitul traversa Nevada, astfel încât totul era camuflat sau ascuns în acele zeci de minute. Americanii reușiseră prin intermediul serviciilor secrete israeliene să intre în posesia unor documente care priveau avioanele de vânătoare rusești MIG.

Conform declarațiilor unor martori, în anii 60-70, avioanele care decolau o făceau în stilul Harier, adică vertical. Era o performanță greu de imaginat.

În tot acest scandal, guvernul american nu a negat existența bazei militare dar a refuzat să dea informații invocând securitatea națională. Tot mai multe voci susțin că avioanele care sunt testate în zonă utilizează tehnologie extraterestră.

 

Baza a fost creată ca urmare a prăbușirii unui OZN în Roswell, de la care au fost preluate primele forme de tehnologie extraterestră. Se spune că toate aparatele de zbor utilizează tehnologii antigravitaționale și au o autonomie de zbor de câteva săptămâni.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/zona-51-tehnologie-antigravitationala-extraterestra
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...