Zona 51, teste ale tehnologiei extraterestre

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“ZONA 51, TESTE ALE TEHNOLOGIEI EXTRATERESTRE

Zona 51 este situată în deșertul Nevada și ocupă o suprafață de 150 kilometri pătrați. Este o zonă ultra protejată iar accesul este interzis. Mulți s-au întrebat dacă este o bază de cercetare sau de studiere a fenomenelor și tehnologiei extraterestre?


Zona 51 a fost construită în anul 1955 și primul proiect a fost realizat de firma Lockheed, un avion de spionaj, cel puțin așa au susținut autoritățile. Se spune că nu este o bază militară obișnuită, dat fiind faptul că activitatea din interiorul ei este atent monitorizată de CIA. Mai mult, chiar și zborurile comerciale sunt interzise deasupra zonei.

Începând cu anii 60, au început să apară primele mărturii cu privire la misterioase obiecte zburătoare care au fost văzute survolând zona, mai ales noaptea. Mulți consideră că începând cu Roswell și ajungând în timpurile noastre, tot ceea ce a însemnat tehnologie extraterestră a fost recuperată și implementată în diverse proiecte.


În anul 1989, este data publicității prima declarație a unui inginer pe nume Bob Lazăr care a lucrat timp de un an la aceasta bază. El vorbea despre 9 OZN-uri care sunt dispuse în hangare, în interiorul muntelui.

Aceste OZN-uri funcționează pe bază de propulsie antigravitaționala. Conform spuselor lui Lazăr, aceste OZN-uri au fost recuperate în diverse colțuri ale lumii. Interviul pe care l-a acordat Lazăr unui post de televiziune din Las Vegas a avut un efect de bombă asupra autorităților.

Lucrurile se complică și mai mult în anul 1996, atunci când văduvele a doi foști angajați ai Zonei 51, au dat în judecată statul american. Cele două victime au murit ca urmare a expunerii la deșeuri toxice. În organismul acestora a fost descoperită dioxină care s-a produs în urma arderii deșeurilor toxice.

Instanța de judecată cere oficial documente cu privire la activitățile care se desfășoară în Zona 51. Guvernul refuză să dea astfel de documente, motivând că nu poate pune în pericol securitatea națională.

În anul 2004 apar în presa on line primele imagini captate de satelitul Terraserver. Zona 51 ocupa o suprafață mai mare decât se estimase. Imaginile prezentau hangare de dimensiuni gigantice. Imaginile au fost şterse la câteva ore de la publicarea lor. Și de această data au fost invocate motive de securitate națională.

În anul 2013, CIA publică un raport de 400 de pagini cu privire la activitățile din interiorul zonei. În raport se vorbește despre teste ale unor avioane de spionaj. Un astfel de avion poate atinge o altitudine de peste 20000 de metri. aMulți s-au îndoit de veridicitatea acestui raport.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/zona-51-teste-ale-tehnologiei-extraterestre
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Mesaje subliminale: Bancnota de 20 dolari și conspirația "11 septembrie 2001"
Lumina socialismului vine din Apus
Nu va fi nici un război între SUA și Rusia
Cauzele care determină blocarea glandei pineale
Principiul Hegelian al Manipulării: Problemă - Reacție - Soluție
Cercetătorii ruşi au descoperit că ADN-ul uman creează tipare morfologice în vid şi produce „găuri de vierme” magnetice
Masoneria şi ritualurile satanice
Vladimir Putin: Guvernul de la Damasc controlează 98% din teritoriul Siriei. Vladimir Putin și Bashar al-Assad sunt aproape să-i învingă pe teroriștii ISIS. Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de SUA în timpul operațiunii "Primăvara Arabă" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Teleportarea umana si a energiei se pot efectua fara probleme de catre oamenii de stiinta! Fizica cuantica admite capacitatea de a se teleporta si oameni! Fizicienii clasici refuza sa vorbeasca despre asta! Oamenii de stiinta au reusit sa teleporteze niste particule fotonice la o distanta de 143 km! Teleportarea umana se practica inca din cadrul proiectului Montauk, din anii '60! Corpul uman are capacitatea de a se teleporta singur, pentru cei care stapanesc Merkaba!
Plebiscit în Australia: Oponenţii „căsătoriei” între persoane de acelaşi sex sunt hărţuiţi, insultaţi şi reduşi la tăcere de partizanii legiferării acesteia
Monsanto pierde un proces în faţa unui client pe care l-a îmbolnăvit de cancer. Despăgubiri uriaşe de 289 milioane de dolari
Covid-19: De la biosecuritate la totalitarism
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...