Zona Liniștii din Mexic – întâmplări misterioase și fenomene paranormale

Distribuie!

„Zona Liniștii este un ținut deșertic în nordul Mexicului. În anul 1930, un pilot mexican a observat că radioul nu a mai funcționat în momentul în care a survolat zona. Mai târziu și alți aviatori au constatat acest fenomen sau acela că busola nu mai funcționa.
Coincidență sau nu, Zona Liniștii se află pe aceeași paralelă cu Triunghiul Bermudelor, valea sacră din Tibet și piramidele din Gizeh.

În zonă se produc fenomene magnetice care fac imposibile comunicările radio. Zona este populată cu reptile ciudate, iar vegetația este unică.


O legendă veche mexicană spune că într-o altă parte a globului, undeva în Asia, există o zonă identică și energiile dintre cele două zone se întrepătrund.

În anul 1970, mai mulți cercetători se deplasează în Zona Liniștii unde reușesc să înregistreze o furtună magnetică în timpul căreia au căzut pe sol particule metalice de origine extraterestră și bile metalice.


În 8 februarie 1969, în Zona Liniștii a căzut un meteorit de dimensiuni mari. Unda de șoc a fost simțită la sute de kilometri.
În anul 1921, în timpul revoluției mexicane, soldații care erau în Zona Liniștii au putut observa pe cer sfere de foc. Mexicanii au adus în zonă trupe și armament pentru că au crezut că sunt atacați.

Localnicii susțin că astfel de fenomene sunt relativ dese. În anul 1976, locuitorii din Ceballos au observat la marginea localității un obiect gigant care avea peste 300 de metri lungime.

Obiectul era luminat în culori albastru și verde. Locuitorii s-au apropiat de misteriosul obiect. În tot acest timp, câinii din sat urlau și erau agitați.

După câteva minute, obiectul s-a ridicat și a dispărut spre Zona Liniștii. O altă întâmplare ciudată s-a petrecut în anul 1975. Un fermier care era însoțit de soția sa se aflau într-o mașină pe un drum din Zona Liniștii. Din senin, s-a pornit o ploaie torențială care a făcut deplasarea pe drum imposibilă. Cei doi asistau la scufundarea mașinii în nisipul plin de apă, în care se formase o groapă.

De mașină s-au apropiat două persoane, bărbați, înalți care cu o putere extraordinară au reușit să scoată prin împingere mașina din groapă.

Fermierul a vrut să le mulțumească celor doi, dat aceștia dispăruseră la fel de brusc, cum au și apărut. O altă întâmplarea s-a petrecut în anul 1970, când americanii au lansat o rachetă de la baza Green River spre deșertul New Mexico. Era un test banal pe care americanii îl făceau destul de des.

De această dată, proiectilul a fost deviat de o forță misterioasă spre Zona Liniștii. Un proiectil de șase tone a fost deviat spre zona mexicană. A fost dată alerta generală. Americanii s-au deplasat în zona mexicană unde au periat toată zona unde proiectilul căzuse. Cantități uriașe de nisip iradiat au fost transportate în SUA.

ZONA-LINIȘTII ZONA LINIȘTII, ÎNTÂMPLĂRI MISTERIOASE

În urma acestui incident, relațiile dintre cele două țări au fost întrerupte, timp de câțiva ani. După acest incident, accesul în Zona Liniștii a fost restricționat.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/zona-linistii-intamplari-misterioase

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Poarta Zeilor din Peru
Cine a descoperit America?
Zone cu porți naturale, în care oamenii sunt teleportați în lumi paralele
Mistere: Tunelul de sub Marea Neagră, construit de o civilizație extrem de avansată
Una dintre cele mai importante întâmplări referitoare la Triunghiul Bermudelor este aceea a unui pilot din sudul Floridei care a decolat cu avionul său de pe insula Andros şi a ajuns chiar în inima fenomenului din Triunghiul Bermudelor. Spre deosebire de mulţi alţi piloţi şi de multe echipaje navale, Bruce Gernon a supravieţuit acestei experienţe, iar de atunci a povestit mereu despre acest incident
Cristalele din Atlantida și Lemuria
Mărturii din lumea spiritelor
Microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt, de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. Conform declaraţiilor coroborate a zeci de martori, în perioada ianuarie 1947 – decembrie 1952, autorităţile SUA au reuşit să recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prăbuşit tocmai datorită armelor pământene
Tuneluri megalitice, cu o vechime de peste 10.000 de ani, descoperite în Brazilia
Operațiunea High Jump: În 1947, flota High Jump, condusă de amiralul Richard Byrd, s-a apropiat de Antarctica. Din apă au ieşit brusc discuri zburătoare care puteau decola vertical şi se deplasau cu o viteză uimitoare în orice direcţie. Navele emiteau anumite raze distrugătoare, cu care au făcut un adevărat masacru în rândurile americanilor
Lumini stranii pe cerul localității Hessdalen, Norvegia
În iunie 1851, revista Scientific American a retipărit un raport care a apărut pentru prima dată în Boston Transcript despre un vas metalic care a fost descoperit de către mineri în Dorchester-Mass, SUA

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...