Zone cu porți naturale, în care oamenii sunt teleportați în lumi paralele

Distribuie!

În februarie 1913, profesorul Godfrey Hardy, Universitatea Cambridge, a primit o scrisoare de la un tânăr indian în vârstă de 26 de ani. Scrisoarea conținea formule și teorii matematice, care conform tânărului indian, îi ajutau pe oameni să creeze portaluri spre alte dimensiuni.

Formulele s-au dovedit de neînțeles pentru matematicienii de la Cambridge. După experimentul Philadelphia, a urmat proiectul Montauk, după numele bazei din Long Island unde doctorul Neumann a inventat scaunul psihotronic, cu ajutorul căruia un medium reușea să deschidă portaluri, călătorind prin tuneluri spațiale. Aceste experimente nu au fost niciodată recunoscute oficial.


Specialiștii susțin că există zone cu porți naturale, în care oamenii sunt teleportați în alte locuri în mod accidental.
În munții Buzăului, în Țara Luanei, bătrânii susțin că au existat astfel de fenomene. Un localnic pe nume Mătăreanu a fost protagonistul unei astfel de întâmplări. A dispărut din curtea casei și a fost găsit, după o săptămână, într-o poiană. Era cam zăpăcit de cap și nu știa ce i s-a întâmplat.

În anul 1980, a avut loc un experiment militar, într-o zonă unde aparatele arătau o tulburență energetică. A fost adus un medium care, după ce a intrat în transă, a dispărut de sub privirile celor care îl însoțeau.


După o oră de căutări, a fost descoperit la o distanță de câțiva kilometri, incapabil să vorbească. După ce și-a revenit a spus, am venit de dincolo.

El a povestit că a fost aspirat de o radiație luminoasă care avea 300000 de grade Kelvin. În călătoria sa, a întâlnit entități care rătăceau în timp și spațiu.

Se spune că în Țara Luanei există o poartă stelară, o ruptură între timp și spațiu. În Țara Luanei, solul este ars pe o adâncime de jumătate de metru. Zona era populată de uriași. Mărturie sunt scheletele descoperite în zonă și fortificații de dimensiuni mari.

Zona a fost pârjolită de un foc imens. Într-o peșteră din munții Buzăului a fost descoperit un desen care reprezintă o navă propulsată de un jet de flăcări. Înspre navă se îndreaptă două obiecte zburătoare asemănătoare unor rachete.

Măsurătorile au indicat un nivel crescut de radiații, fapt care a condus la lipsa vegetației pe o zonă întinsă. Conform legendei, Luana era un mare înțelept, o figură atotputernică. El îi tămăduia pe bolnavi cu apa din râul Slănic, care trece prin apropiere.

Cuvântul luana este de origine sumeriană și înseamnă domnul coroanei, omul lui Anu. La sumerieni, Anu era zeul înțelepciunii.
La Scăieni, în apropiere de Valea Luanei au fost descoperite schelete cu lungime de trei metri. Luana a fost o cetate a zeilor, a uriașilor, care a fost distrusă în timpul unui război.

 

În dreptul orașului Brăila, există în Dunăre, la o adâncime de doi metri, urme ale unei ciudate construcții, numită Podul Uriașilor.
Furia fluviului nu permite construirea unui pod în acea zonă, prin urmare nu poate fi vorba de o construcție umană în vremurile demult apuse.

Lumea modernă a fost preocupată de descoperirea unor porți stelare. Sunt persoane care susțin că faimoasele spirale care au fost observate pe cerul Norvegiei și al Australiei sunt mărturii ale faptului că omenirea a încercat prin diverse mijloace de a descoperi porțile stelare și de a pătrunde dincolo.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/portile-stelare-treceri-spre-dincolo
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...