Zone de “liberă exprimare” în SUA

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Statele Unite ale Americii, in calitate de asa-zis “taram al libertatii”, a inceput sa creeze zone de libera exprimare. Ce sunt “zonele de libera exprimare”? Practic, sunt niste perimetre alese cu mare atentie de catre autoritatile americane unde protestatarii pot sa-si exprime “liber” nemultumirile fata de Sistemul “Democratic” American.

Aceste perimetre sunt alese in zone unde circula putini oameni, caci majoritatea cetatenilor docili nu trebuiesc “deranjati” de acesti protestatari. Cu toate ca aceste zone de libera exprimare au existat inainte de primul mandat al lui George W. Bush, ele au fost extinse cu repeziciune dupa evenimentele sub “Steag Fals” de la 11 septembrie 2001.


American Civil Liberties Union (ACLU) este o organizatie non-profit, al carei scop este acela de a promova adevarata libertate si de a combate orice tentativa de cenzura sau elemente ce pun in pericol libertatile cetatenilor (ex. legi Big Brother, Stat Politienesc etc.). Aceasta organizatie crtica vehement aceste zone de libera exprimare si au avut castig in Instanta impotriva autoritatilor.

Daca aceste zone de libera exprimare s-au extins cu repeziciune in timpul Administratiei George W. Bush, in 2012, Barack Obama a continuat aceeasi politica agresiva prin puterea Serviciilor Secrete restrictionand proteste legitime si operand arestari pe banda rulanta.


Zonele de libera exprimare din SUA ne arata uriasa cenzura a “democratiei” americane. Chiar si simpla recunoastere a acestor zone este ofensatoare pentru oameni intrucat se incalca Primul Amendament din Constitutia SUA, care garanteaza libertatea de exprimare.

Departamentul pentru Securitate Interna (n.tr. The Department of Homeland Security) a mers intr-atat de departe cu cenzura si abuzurile la adresa cetatenilor americani, incat s-au adresat politiei pentru ca protestatarii si criticii la adresa asa-zisului “razboi impotriva terorismului” sa fie declarati drept “teroristi”.

NWO-free-speech-zone

Ati citit bine, teroristi! In prezent, in SUA exista “manuale antiterorism” emise de catre Serviciile Secrete cu scopul de a “informa” populatia despre “manifestarea teroristilor”. In acele documente, oricine este critic la adresa guvernului SUA, la adresa autoritatilor trebuie privit ca un potential terorist.

SURSE

  1. https://en.wikipedia.org/wiki/Free_speech_zone
  2. Foto: deesillustration.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

China introduce un sistem de clasificare prin care statul va monitoriza acțiunile cetățenilor săi și fiecare va fi încadrat într-o categorie. SUA și UE fac la fel
Assange acuză CIA de „incompetență devastatoare”
George Soros și extremă stânga din SUA sunt disperați din cauza victoriei lui Donald Trump! Aceștia cer renumărarea voturilor!
Imperiul financiar Rothschild. Deținătorii lui nu apar niciodată în topurile miliardarilor, dar sunt cei mai puternici. Cum fac avere de secole
Masonii conduc lumea din diferite posturi cheie
Un american inteligent și curajos vrea să recreeze evenimentul din 11 septembrie 2001 pentru a dovedi mega operaţiunea "Steag Fals"
Anton LaVey, fondatorul Bisericii Sataniste, despre Halloween: "Mă bucur că părinții își lasă copiii să îl serbeze pe diavol cel puțin odată pe an"
Siria susține că SUA au evacuat mai mulți lideri ai Stat Islamic din Siria! Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de către SUA în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l elimina pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Bertrand Russell în "Impactul științei în societate", 1953: "Vom arăta că familia împiedică dezvoltarea individului. O societate științifică nu poate fi stabilă decât sub conducerea unui guvern mondial"
Illuminati: Contractul Masonic Luciferian – Sacrificii, ritualuri satanice
"Corectitudinea Politică" - o ideologie neomarxistă, care promovează cenzura
Sinucideri cauzate de influenţa nocivă a antenelor de telefonie mobilă. Expunerea la radiaţii electromagnetice provoacă depresii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro