Zone de „liberă exprimare” în SUA

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Statele Unite ale Americii, in calitate de asa-zis „taram al libertatii”, a inceput sa creeze zone de libera exprimare. Ce sunt „zonele de libera exprimare”? Practic, sunt niste perimetre alese cu mare atentie de catre autoritatile americane unde protestatarii pot sa-si exprime „liber” nemultumirile fata de Sistemul „Democratic” American.

Aceste perimetre sunt alese in zone unde circula putini oameni, caci majoritatea cetatenilor docili nu trebuiesc „deranjati” de acesti protestatari. Cu toate ca aceste zone de libera exprimare au existat inainte de primul mandat al lui George W. Bush, ele au fost extinse cu repeziciune dupa evenimentele sub „Steag Fals” de la 11 septembrie 2001.


American Civil Liberties Union (ACLU) este o organizatie non-profit, al carei scop este acela de a promova adevarata libertate si de a combate orice tentativa de cenzura sau elemente ce pun in pericol libertatile cetatenilor (ex. legi Big Brother, Stat Politienesc etc.). Aceasta organizatie crtica vehement aceste zone de libera exprimare si au avut castig in Instanta impotriva autoritatilor.

Daca aceste zone de libera exprimare s-au extins cu repeziciune in timpul Administratiei George W. Bush, in 2012, Barack Obama a continuat aceeasi politica agresiva prin puterea Serviciilor Secrete restrictionand proteste legitime si operand arestari pe banda rulanta.


Zonele de libera exprimare din SUA ne arata uriasa cenzura a „democratiei” americane. Chiar si simpla recunoastere a acestor zone este ofensatoare pentru oameni intrucat se incalca Primul Amendament din Constitutia SUA, care garanteaza libertatea de exprimare.

Departamentul pentru Securitate Interna (n.tr. The Department of Homeland Security) a mers intr-atat de departe cu cenzura si abuzurile la adresa cetatenilor americani, incat s-au adresat politiei pentru ca protestatarii si criticii la adresa asa-zisului „razboi impotriva terorismului” sa fie declarati drept „teroristi”.

NWO-free-speech-zone

Ati citit bine, teroristi! In prezent, in SUA exista „manuale antiterorism” emise de catre Serviciile Secrete cu scopul de a „informa” populatia despre „manifestarea teroristilor”. In acele documente, oricine este critic la adresa guvernului SUA, la adresa autoritatilor trebuie privit ca un potential terorist.

SURSE

  1. https://en.wikipedia.org/wiki/Free_speech_zone
  2. Foto: deesillustration.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...