Zone energetice din Munții Carpați

Distribuie!

„Legendele spun că munții țării noastre ascund cele mai misterioase și puternice portaluri energetice, pe care le pot găsi nu doar cei chemați, dar și oamenii de rând. Sunt locuri în care oboseala dispare ca prin farmec și corpul se simte mai ușor, sufletul își regăsește armonia, iar gândurile sunt mult mai echilibrate. Aici acționează energii benefice cum numai pe tărâmul magic al Shambalei le mai poți găsi.

Toate construcțiile megalitice ale popoarelor antice au fost ridicate la intersecția liniilor energetice ale pământului. Nu întâmplător, aceste linii se aliniază cu harta astrelor din vechime, într-o geometrie sacră încărcată de simboluri ezoterice pe care le mai păstrăm și azi. Se crede că marile piramide din Egipt, din America Latină sau din China au fost construite la intersecția acestor linii și că funcționau drept spații sacre de captare a energiilor din spațiu.


Se spune că Sfinxul din Bucegi ar fi folosit cândva drept gardian al unui portal energetic, iar piscurile Retezatului ar putea fi considerate porți transcendentale, dincolo de limitele temporale și spațiale pe care le impune universul cunoscut.

Piramidele din Retezat, porți către alt univers


În mod surprinzător, cele trei vârfuri ascuțite ale munților Retezat au forme piramidale rar întâlnite în natură. Iar, la baza lor, lacul Bucura pare să fie locul unde se concentrează influențe misterioase care declanșează fenomene înfricoșătoare pentru localnici. Deseori se întâmplă ca, din valea lacului, să se ridice o ceață densă care învăluie vârful Gugu și îl răpește privirii, chiar dacă cerul este senin, iar ceilalți munți din zare se văd clar.

Aici se pare că se formează un câmp magnetic care atrage energii necunoscute din alt univers. Ciobanii care cutreieră munții Retezatului, dar și turiștii au povestit adesea despre lumini stranii care apăreau din ceață, despre sunete și voci ivite din eter, fără să aibă o cauză evidentă.”[1]

SURSE

  1. https://www.libertateapentrufemei.ro/articol/porti-temporale-deschise-muntii-romaniei-61441
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...